İyi bari.Olur olur bal gibiolur dinliyom tabi![]()
İyi bari.Olur olur bal gibiolur dinliyom tabi![]()
Hangisi hoşuma gidese oİyi bari.Dinlemeden verme.
![]()
Bulabilir bence tam 10.haftayı tahmin olarak 6 şarkıcının üzerinde görüyorum seni ama tabi forum napar bilemiyorum ebrunun eleneceğini hiç düşünmezdimKalan parçaların hepsi klipli hit parçalar o sezon sıralama hatası yapmıştım bu defa ilk haftalarda daha iyi sıralama yapabildim inşallah 10. Haftaları da bulur Tuğba 🤗
Kalite ve Merve Özbey yan yana... 😱
Olur olur bal gibiolur dinliyom tabiOlur mu öyle şeyler? 😱
Ben kalitesiz sonra soğpuk şarkıları daha çok severim. sanada eksi 1
Senin kulakların kalitesizKalite ve Merve Özbey yan yana... 😱
![]()
Ben kalitesiz diyorsam kalitesizdir.Senin kulakların kalitesiz![]()
Benim bildim 2.olanlara diğer virüsler bişi yapamıyor 3.aşıları bence herkes olmalı daha doğrusu her sene artık herkes aşı olacak gibiBu virüs aşı olmayanlarda güçleniyor birleşiyor yeni varyantlar oluşturuyor
Kül şarkının ismi yalnız kelime oyunu yapacaksan önce kelimeyi düzgün seçKul edeceğiz seni.. @denizz19
Telefon azizliği..Kül şarkının ismi yalnız kelime oyunu yapacaksan önce kelimeyi düzgün seç![]()
Ayy kadının bi de tize çıkmaya çalışması yok mu kendini Sertab Erener sanıyor zaarKalite ve Merve Özbey yan yana... 😱
![]()
Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın FedaiTelefon azizliği..Bittin bu hafta kıvırcık marul..
![]()
Sen kimin çakması çıkacaksın bakalımAyy kadının bi de tize çıkmaya çalışması yok mu kendini Sertab Erener sanıyor zaar![]()
![]()
Senin gibi miAteş olsan cürmün kadar yer yakarsın Fedai
------
Sen kimin çakması çıkacaksın bakalım![]()
Valla sende var bir şeyler ama çıkacak yakında kokusuSenin gibi mi![]()
![]()
Boşuna beklersinValla sende var bir şeyler ama çıkacak yakında kokusuattım fava bekliyorum
bizim forumun ergen tiplerinden birisin kesin.
Valla sende var bir şeyler ama çıkacak yakında kokusuattım fava bekliyorum
bizim forumun ergen tiplerinden birisin kesin.
Senin görmediğin kimse var mı acabaBu konuda yanılıcaksın denizcim ben @Alos Aliyi gördüm gayet yakışıklı çocuk kimsenin çakması değil![]()