Valla 3. Sezona 3.19 reyting ile mi ne başlamıştı AB de sonuç 9 ları gördü dizi1 reytinge kadar düşeceğini düşünüyor musun cidden?En fazla 3'e düşer, ama Melis Civelek ve Zeynep Gür yine bir şey bulur, yükseltir.
![]()
Valla 3. Sezona 3.19 reyting ile mi ne başlamıştı AB de sonuç 9 ları gördü dizi1 reytinge kadar düşeceğini düşünüyor musun cidden?En fazla 3'e düşer, ama Melis Civelek ve Zeynep Gür yine bir şey bulur, yükseltir.
![]()
Sokmazsa şaşırırım hele elinde fırsatı da var.Ay öyle dedin de, aklıma geldi.Biran Damla'nın karakterinin arkadaşı olarak kızını getirmesin.
![]()
Arka Sokaklar senaristi gibi kaçan izleyiciyi nasıl çekeceğini yada yeni izleyici kitlesi nasıl oluşturabileceğini çok iyi biliyor senarist. O yüzden şaşırmıyorum.Valla 3. Sezona 3.19 reyting ile mi ne başlamıştı AB de sonuç 9 ları gördü dizi![]()
Aynen çok iyi biliyor vallaArka Sokaklar senaristi gibi kaçan izleyiciyi nasıl çekeceğini yada yeni izleyici kitlesi nasıl oluşturabileceğini çok iyi biliyor senarist. O yüzden şaşırmıyorum.![]()
Kaynağın kim
İlk defa hak veriyorum dizilerde sanaSıktı şu dizinin haberleri.![]()
BenKaynağın kim![]()
Ekim'de bomba gibi dönüyoruz.
Güvenilir misin be senİlk defa hak veriyorum dizilerde sana![]()
![]()
------
Ben![]()
![]()
![]()
İnsan bari kendini övmek için evet derYoooooo![]()
![]()
![]()
Sana güvenilir mi be iftiracı seni
@xemrexxx e gidecen o konudaİnsan bari kendini övmek için evet der![]()
@Emre Ozansoy Sizden faydalanıyor oda biliyor baslamıcanıSana güvenilir mi be iftiracı seni![]()
Bomba gibi geliyoruzz
Başlamaması için bir sebep, bir neden söyle.
Aa onu bilmeyen ölsün
Bitti çünküBaşlamaması için bir sebep, bir neden söyle.![]()