FF Çiğdem-

Kendisini eski yorumda gördüğüm ancak bir türlü tanışmadığım emektar üye
Artık tanışabildiğim emektar üye :A @Çiğdem
Aaa biraz beklettiğim için kusura bakma ozaman :A Ama söz konusu kadınlar olunca zaten bekletme konusu lafı bile olmamalı oradan kurtarıyorum :A :A :A
------

Forumun 100 yaşını aşan ilk üyesi. 🥳🥳 Sincapları çok seviyor ama bayramda çocuklara sincapların palamutlarını veriyomuş 🤐 :A
Oyüzden nefesimiz bittikçe mezarda dinlenip geliyoruz :A :A :A @serhatt @xemrexxx @kerem @mrt-06 @Araf

Forumun oklavası ile meşhur , sincap veya tavşan avatarı kullanan, bjklı ama futbolu pek takip etmeyen genelde haftasonları babasının süper ligde dört büyüklerin maçlarını seyretmesinden dert yanan üyemiz :A :bhr:

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Çiğdem and Doğan
Evet kadınlardan pek anlamam ama bekletmeye alışkın :A
Mecburiyetten oluyor seni bilmeden bekletmişim mesala :A :A :A
------

Sohbetinden keyif aldığım ve iyi ki dönmüş dediğim üye. :bhr: @Çiğdem
Aaa tşşk ederim MS cengodan bana benden @kerem e ondan sana kalacak gibi :Z :Z :Z
------

Hem emektar hemde nine
nine mine diyorsunda sende 50 yaşında çıkma @12.Adam gibi :A :A :A
------

@xemrexxx seni kalıcı götürmeye niyetliymiş :A
@xemrexxx bizi ister ama sevdinden değil oynamak için :A :A :A
------

Forumun oklavası ile meşhur , sincap veya tavşan avatarı kullanan, bjklı ama futbolu pek takip etmeyen genelde haftasonları babasının süper ligde dört büyüklerin maçlarını seyretmesinden dert yanan üyemiz :A :bhr:
Maçlar yazın bile devam etti anlamadım kurtuluş yok mu eskiden tatil oluyordu yazları :A :A :A

------

Aaa tşşk ederim MS cengodan bana benden @kerem e ondan sana kalacak gibi :Z :Z :Z
------

------

Yaşlandık bakam bastonvar elimde :A Dermişim Baston yokda yaşlandık nine

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
------

------

------

------

Maçlar yazın bile devam etti anlamadım kurtuluş yok mu eskiden tatil oluyordu yazları :A :A :A
Pandemi Avrupa Şampiyonası ve Olimpiyatları 1 yıl öteleyince sadece ufak bir nefes almış oldun. Haaa unutmadan ligden önce Avrupa eleme maçları var. Anlayacağın sana yine rahat yok. :A Babana bayram sana cenaze...

• İlginç
Reactions: Çiğdem
Yaşlandık bakam bastonvar elimde :A Dermişim Baston yokda yaşlandık nine
sana bir gençlik iksiri yapsın @pompy :A :A :A
------

Pandemi Avrupa Şampiyonası ve Olimpiyatları 1 yıl öteleyince sadece ufak bir nefes almış oldun. Haaa unutmadan ligden önce Avrupa eleme maçları var. Anlayacağın sana yine rahat yok. :A Babana bayram sana cenaze...
Keşke beşiktaş dısında hiçbir maç olmasa :A :A :A

Voleybolu severim ama filenin sultanalrıın yanındayız ünide bende okul takımındaydım :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Doğan
Olur yapsın @pompy onun işi o nine periler sihirli diziler felan çözmeye çalışıyor.:A
Betüş ben taci @xemrexxx dizide :A :A :A
CM9dOe_UcAAU6rb.jpg

105 yaşınada gelse evlenemeyecek olan, zamanını Fav10.net adlı site de parlakları konuşarak harcayan kişidir.
Koskoca 4 sene geçti ama hâlâ daha karın kası ile başrollük kapan erkekleri savunmak adına @xemrexxx ile kavga ederek zamanını burada harcamaya devam ediyor...

O değil de -de, -da eklerini komple yanlış yazmışım. :F