Önemli değil seve seve verdim.@12.Adam teşekkürler, harika puan.![]()
Önemli değil seve seve verdim.@12.Adam teşekkürler, harika puan.![]()
Bizim yolumuz yol değil.Güzel puanlarıyla destek veren herkese teşekkürler, 1'liği Candan'ın benim için yeri ayrı olan şarkılardan biriyle paylaşmak da çok sevindirdi. Tebrikler.@The_Erinch
İzel artık o yoldan hiç ayrılmasın.@xBUGRAx
Mor ve Ötesi... Çok güzel bir şarkı ve yorumdu. Tebrikler 🌸 @phoebebuffay
1 puan verdikten sonra istemiyorum tebrik falan.@xBUGRAx @The_Erinch @Silinmiş Üye @phoebebuffay tebrikler puan için![]()
Bir Derdim Var çalmıştı. Daha doğrusu Timuçin Esen söylemişti galiba ama emin değilim.Peki o zaman görürüz Hekimoğlu'nda çalan şarkılar genelde iyi oluyor ama hangisi bilmiyorum
Teşekkürler, senin şarkın da efsaneydi. Zirveyi hak etti.Güzel puanlarıyla destek veren herkese teşekkürler, 1'liği Candan'ın benim için yeri ayrı olan şarkılardan biriyle paylaşmak da çok sevindirdi. Tebrikler.@The_Erinch
İzel artık o yoldan hiç ayrılmasın.@xBUGRAx
Mor ve Ötesi... Çok güzel bir şarkı ve yorumdu. Tebrikler 🌸 @phoebebuffay
Bir Derdim Var çalmıştı. Daha doğrusu Timuçin Esen söylemişti galiba ama emin değilim.
------
Teşekkürler, senin şarkın da efsaneydi. Zirveyi hak etti.![]()
Seninde zevksizliğin tartışılmaz kardeşimEbru Gündeş mi elendi? 😱 Buradan oy kullananların acilen kulak muayenesi olmak için randevu almalarını tavsiye ediyorum.
Sen oy kullansan belki elenmezdi.![]()
Siz böyle deyince daha fazla üzüldüm ama vaktim yoktu maalesef.Oy kullanıp yükske oy verseydin şuan @mesmeso kurtulmuş, @batuhankaralar elenmişti. O yüzden oy kullanmak çok büyük önem taşıyor.![]()
Tahmin ettiğim gibi çıktı@mesmeso özelllikle seni uyardım, başka şarkı kullansan diye mi ama maalesef sonuç beklediğim gibi oldu. Ebru Gündeş sesi çok güçlü bir kadın. Yanlış strateji yaptın maalesef. Geçmiş olsun.![]()
Çok fazla dizide çaldı zaten bu şarkı. Çukur, Sadakatsiz, Hekimoğlu ve daha nicesi... Mor ve Ötesi'nin en popüler şarkısı.
Bu güzel şarkı![]()
Sağlık olsun, yapacak bir şey yok.Siz böyle deyince daha fazla üzüldüm ama vaktim yoktu maalesef.Sadece recap kısımlarını dinleyip oy vermeye gönlüm razı olmadı.
Peki seni muhteşem müzik zevkinle baş başa bırakayım.Seninde zevksizliğin tartışılmaz kardeşimZevkler renkler tartrışılmaz evet Ebruya 1 verdim
Ahiretten geri gelmiş.sssen elenemdinmi![]()
![]()
![]()
Manga olmasın.SON PUAN DURUMUNA GELDİK! İzel ve Candan Erçetin zirvede kafa kafaya! Her an Model, Yeni Türkü, maNga, Merve Özbey, Edis ve Ebru Gündeş'ten biri elenebilir!
- 4. Puan Durumu -
294 | Candan Erçetin
294 | İzel
290 | Teoman
257 | Mor ve Ötesi
257 | Tarkan
235 | Hadise
234 | Pinhani
229 | Serdar Ortaç
215 | MFÖ
205 | Tuğba Yurt
202 | Yeni Türkü
196 | Model
189 | maNga
184 | Merve Özbey
181 | Edis
171 | Ebru Gündeş
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Pöftürük bilir işi @slhttnmtlDemiştim sana kullan, çok kötü gitmez diye.![]()