eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 4. Hafta Sonuçları

Bu Haftaki Şarkılar Nasıldı?

• İyi

• Orta

• Kötü

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
  • Güldürdün
Reactions: blacklion
Peki o zaman görürüz Hekimoğlu'nda çalan şarkılar genelde iyi oluyor ama hangisi bilmiyorum
Bir Derdim Var çalmıştı. Daha doğrusu Timuçin Esen söylemişti galiba ama emin değilim. :A
------

Güzel puanlarıyla destek veren herkese teşekkürler, 1'liği Candan'ın benim için yeri ayrı olan şarkılardan biriyle paylaşmak da çok sevindirdi. Tebrikler. :Z @The_Erinch

İzel artık o yoldan hiç ayrılmasın. :A @xBUGRAx

Mor ve Ötesi... Çok güzel bir şarkı ve yorumdu. Tebrikler 🌸 @phoebebuffay
Teşekkürler, senin şarkın da efsaneydi. Zirveyi hak etti. :A

• Harika
Reactions: blacklion
images

C'est Dommage...

1627848757514.png

Yarışmanın 1.ayını geride bıraktığımız bu haftada da yaşattığınız birincilik mutluluğu için hepinize sonsuz teşekkür ediyorum. Hepinizin gönlüne sağlık.

Bu hafta koltuğumu paylaştığım ve hızlı ve istikrarlı yükselen @Silinmiş Üye uda gönülden tebrik ediyorum;

ıklı Yolda muazzam bir şekilde yürüyen @xBUGRAx ve Bu haftanın çok iyi çıkışlarından birini yapan @phoebebuffay tebrikler :Z :Z :Z :Z

Yarışan herkesin emeklerine;oy veren herkesin yüreklerine sağlık.

@kerem hızlı ve hatasız sunumun için teşekkür ediyorum.Emeğine sağlık.

@mesmeso Birkaç kere düşüncemi söyledim; gırtlak muazzam ama şarkı çok arabesk ve ağırdı sanırım bunun etkisi oldu. Yoksa Ebru Gündeş çok kuvvetli bir sestir.

Bir Notda @Tolstoyevski ; ilerleyen haftalarda ciddi bir dönüşün olacak elinde çok sağlam bir playlist var.

Kapanışta haftanın kazananı olan (@Silinmiş Üye ile birlikte) şarkısı ile sizleri başbaşa bırakıyorum.
Hepinize iyi geceler; hayırlı haftalarınız olsun.

Final puanı alan @The_Erinch @Silinmiş Üye @xBUGRAx ve @phoebebuffay tebrik ederim. :bhr: Genel olarak yüksek puan verdiğim isimlerdi zaten sevindim. :Z

Ebru Gündeş'in elenmesine çok üzüldüm. Çok güzel bir ses ve çok güzel şarkıları da vardı. Önce Toygar Işıklı şimdi de Ebru Gündeş elenmesi üzdü gerçekten, geçmiş olsun. :( @mesmeso

Bu hafta beklediğimden iyi puanlar geldi ama sıralama olarak yine 7'de kaldık. :A Yavaş yavaş vites artırmanın vakti geldi. :A Bu arada gece boyunca başa baş gittiğimiz Hadise'yle yine altlı üstlü olmuşuz. :A @slhttnmtl Ama bu sefer ben önde bitirmişim ilginç bir şekilde. :A

Emeklerine sağlık. :Z @kerem

Ahiretten geri gelmiş.ss
SON PUAN DURUMUNA GELDİK! İzel ve Candan Erçetin zirvede kafa kafaya! Her an Model, Yeni Türkü, maNga, Merve Özbey, Edis ve Ebru Gündeş'ten biri elenebilir!

- 4. Puan Durumu -

294 | Candan Erçetin
294 | İzel
290 | Teoman

257 | Mor ve Ötesi
257 | Tarkan

235 | Hadise
234 | Pinhani
229 | Serdar Ortaç

215 | MFÖ

205 | Tuğba Yurt
202 | Yeni Türkü

196 | Model
189 | maNga
184 | Merve Özbey
181 | Edis
171 | Ebru Gündeş

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Manga olmasın. :(
Demiştim sana kullan, çok kötü gitmez diye. :A
Pöftürük bilir işi @slhttnmtl :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,102
Üyeler
8,483
Son Üye
justking