Peki o zaman görürüz Hekimoğlu'nda çalan şarkılar genelde iyi oluyor ama hangisi bilmiyorumMor ve Ötesi çok sert şarkılar yapan bir grup değil. Sen ilk haftadan sonra yanlış bir izlenime kapıldın bence. İleride daha da sevdiğin şarkılar da olur umarım. Hekimoğlu'nda da şarkısı çalmıştı hem.
Ebru Gündeş'e 1 vermiştim
MusicSurvivor 10. sezon dördüncü hafta aynı zamanda üçüncü eleme haftası sonuçlarına hoşgeldiniz. Bildiğiniz üzere 18 yarışmacımızla bu serüvene atıldık ve şimdi bu haftanın sonuçları doğrultusunda bu akşam 1 yarışmacımızla daha vedalaşacağız. Gelin şimdi haftanın şarkıları nelermiş onları inceleyelim.
- 4. Hafta Genel Puan Durumu -
- 383 | Candan Erçetin
- 383 | Teoman
- 348 | İzel
- 346 | Mor ve Ötesi
- 325 | Tarkan
- 324 | Serdar Ortaç
- 318 | Pinhani
- 307 | Hadise
- 293 | MFÖ
- 280 | Tuğba Yurt
- 270 | Model
- 261 | Yeni Türkü (-15)
- 259 | maNga
- 258 | Merve Özbey
- 246 | Edis
244 | Ebru Gündeş
- Final Puanı Alan Yarışmacılar -@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Silinmiş Üye (+3)
The_Erinch (+3)
xBUGRAx (+2)
phoebebuffay (+1)
- Elenen -
@mesmeso
Çok güçlü sesi ve muhteşem şarkıları olan bir şarkıcıya erkenden veda etmemiz şok etkisi yarattı. Geçmiş olsun.
Aa final puanı aldığımı senin yorumunla öğrendim. Sevindim şu an.Aaaa, şimdi fark ettim. Final puanı almışsın. Sana da tebrikler @phoebebuffay
Üstte senin yorumunu görünce ben mi yanlış gördüm diye tekrar baktım.Aa final puanı aldığımı senin yorumunla öğrendim. Sevindim şu an.
Evet, demiştin.Ebru demiştim harelde mesmeso
Ben kendimi 4.sırada görünce final puanı alamadığımı zannetmiştim.Üstte senin yorumunu görünce ben mi yanlış gördüm diye tekrar baktım.
Sen oy kullansan belki elenmezdi.Ebru Gündeş mi elendi? 😱 Buradan oy kullananların acilen kulak muayenesi olmak için randevu almalarını tavsiye ediyorum.
mesmeso demiştim dediğim çıktı
MusicSurvivor 10. sezon dördüncü hafta aynı zamanda üçüncü eleme haftası sonuçlarına hoşgeldiniz. Bildiğiniz üzere 18 yarışmacımızla bu serüvene atıldık ve şimdi bu haftanın sonuçları doğrultusunda bu akşam 1 yarışmacımızla daha vedalaşacağız. Gelin şimdi haftanın şarkıları nelermiş onları inceleyelim.
- 4. Hafta Genel Puan Durumu -
- 383 | Candan Erçetin
- 383 | Teoman
- 348 | İzel
- 346 | Mor ve Ötesi
- 325 | Tarkan
- 324 | Serdar Ortaç
- 318 | Pinhani
- 307 | Hadise
- 293 | MFÖ
- 280 | Tuğba Yurt
- 270 | Model
- 261 | Yeni Türkü (-15)
- 259 | maNga
- 258 | Merve Özbey
- 246 | Edis
244 | Ebru Gündeş
- Final Puanı Alan Yarışmacılar -@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Silinmiş Üye (+3)
The_Erinch (+3)
xBUGRAx (+2)
phoebebuffay (+1)
- Elenen -
@mesmeso
Çok güçlü sesi ve muhteşem şarkıları olan bir şarkıcıya erkenden veda etmemiz şok etkisi yarattı. Geçmiş olsun.
Bodrumdada bir şey yapamıyorum trafoyu yakmışlar kundaklamaymış @ÇiğdemHadise gitsede sen tek yarıssan yanı senle derdimiz yok @kerem @Emre Ozansoy
Aynen, sonra tekrar baktım ilk iki yarışmacının puanı aynı olunca sende almışsın.Ben kendimi 4.sırada görünce final puanı alamadığımı zannetmiştim.
İzel'i listemde zirve ortağı yapmam yaktı beni, 1 puandan oldum... @xBUGRAxAynen, sonra tekrar baktım ilk iki yarışmacının puanı aynı olunca sende almışsın.
@kerem Güzel bir sonuclardı eline emeğine sağlıkSonuçlar ana sayfada! Herkese teşekkürler.
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Oy kullanıp yükske oy verseydin şuan @mesmeso kurtulmuş, @batuhankaralar elenmişti. O yüzden oy kullanmak çok büyük önem taşıyor.Ebru Gündeş mi elendi? 😱 Buradan oy kullananların acilen kulak muayenesi olmak için randevu almalarını tavsiye ediyorum.