The_Erinch
Favori Üye
@kerem bu iki kpss zede oylarını yolladı mı 🤭🤭🤭 @xBUGRAx @Cervantes Genel kültürden ne çıktı güncel soru?
Yıldız Kenter ve Ayşe Begüm Onbaşı vardı isim olarak.@kerem bu iki kpss zede oylarını yolladı mı 🤭🤭🤭 @xBUGRAx @Cervantes Genel kültürden ne çıktı güncel soru?
Benim de aklıma geldi.Laaa sohbet edeceğine oy ver oyy @kerem
------
Gönül Dağı deyince bu forumda aklıma bir isim direk geliyor @emreemreu 😇
Bana da Ölçme ve Değerlendirme kısmı zor geldi. Sırf moralim bozulmasın diye Kpss gruplarına girip bakmadım daha. Cevapları görünce bunu da mı yanlış yapmışım deyip, moralini bozuyor insan.Başta bir kolay gibi gelmişti ama konuştukça yanlışlar çıkıyor.Öğrenme ve Gelişim zordu.
![]()
Benim ölçmem yok zaten çalışmadım geçtim tablolu soruları bakmadım bile.Bana da Ölçme ve Değerlendirme kısmı zor geldi. Sırf moralim bozulmasın diye Kpss gruplarına girip bakmadım daha. Cevapları görünce bunu da mı yanlış yapmışım deyip, moralini bozuyor insan.![]()
@xBUGRAx gönderdi çok şükür. Atacan yetişemedi maalesef. -15'i alacak gibi.@kerem bu iki kpss zede oylarını yolladı mı 🤭🤭🤭 @xBUGRAx @Cervantes Genel kültürden ne çıktı güncel soru?
Bunlara ek olarak Frankfurt Seyahatnamesi (Ahmet Haşim) vardı güncel kısmında. Birde Termessos Antik Kenti 'ni sormuşlar. @The_ErinchYıldız Kenter ve Ayşe Begüm Onbaşı vardı isim olarak.![]()
Türk Dili ve Edebiyatı benim bölüm.Benim ölçmem yok zaten çalışmadım geçtim tablolu soruları bakmadım bile.Senin bölüm neydi.
![]()
En son gece girmiş foruma.@xBUGRAx gönderdi çok şükür. Atacan yetişemedi maalesef. -15'i alacak gibi.![]()
Kolay gelsin.Ben son oyları toplayıp geliyorum birazdan. Hadi birazdan görüşürüz.@The_Erinch @slhttnmtl @EmreCan @Emre Ozansoy @xBUGRAx @Özgür @Çiğdem @Cervantes @12.Adam
Yakınmışız Türkçe benim de…Bunlara ek olarak Frankfurt Seyahatnamesi (Ahmet Haşim) vardı güncel kısmında. Birde Termessos Antik Kenti 'ni sormuşlar. @The_Erinch
------
Türk Dili ve Edebiyatı benim bölüm.
Sen tam bir Maraz Ali Fan Club üyesiydin ya.Bu hafta muhteşem oylarımdan mahrum kalacaksınız.Gönderemedim maalesef.
![]()
Maraz Ali ve İdil… Yaka yaka oylarımı kullanacaktım.Sen tam bir Maraz Ali Fan Club üyesiydin ya.![]()
Gene gitmiş geç yollamışBu hafta muhteşem oylarımdan mahrum kalacaksınız.Gönderemedim maalesef.
![]()