DoğruHala öneri verebiliyorsun büyük tebrik
Bundan sonra gel buralara cehennet sonrası yarışmacıların başını yakan birileri lazım
------
Yokuuum diyorsun yani doğru mudur?
------
Enerji patlamasıOnun enerjisi bitmez.
DoğruHala öneri verebiliyorsun büyük tebrik
Bundan sonra gel buralara cehennet sonrası yarışmacıların başını yakan birileri lazım
------
Yokuuum diyorsun yani doğru mudur?
Enerji patlamasıOnun enerjisi bitmez.
O zaman günün son sorusuna gelelim
Evet son kararım 500 bin alamadiktan sonra 10 bin alsam ne olurO zaman günün son sorusuna gelelim
Kendi kutuma gideceğim diyorsun başından beri. Kendi kutunu açmak son kararın mı?
Neyse en azından 10.000 TL aldın @DosiEvet son kararım 500 bin alamadiktan sonra 10 bin alsam ne olur
10 bin alırsan @The_Erinch 'e yemek ısmarlarsınEvet son kararım 500 bin alamadiktan sonra 10 bin alsam ne olur
@12.Adam yeni geldiNeyse en azından 10.000 TL aldın @Dosi
Çok iyi başladın ama sonrasında çok kötü gittin buradan 5 haneyle de ayrılamazsın diyordum
Ve bilmem kaç sayfa öncesine tepki bırakıyor
Bakmadım korkudanVe bilmem kaç sayfa öncesine tepki bırakıyor
Rica ederim tatlım elimden gelen enerjiyi kattım emeğinize sağlık@denizz19 keyifli bir yarışma oldu. @Cervantes ile sen 2 saatte yarışan yarışmacılar oldunuz.
Teşekkürler katılım için 🤗
12 numaralı @12.Adam düşünüyorum oradan tatlı tatlı bakıyor gibi ne dersiniz fikirciler
Tamam. Diğer tur devral
------
Yakan biri genelde ama bilemem
------
O o o @Yakamoz-Asi uğramış konuya
Beni sever @Yakamoz-Asi o yüzden gelmiştir
@12.Adam bu sefer yapmayacak bence güzel his aldım son kararım dosicim
Ben yaksam yaksam @xdragxx ı yakarım. Bir tek ona fitilim uyuyor.Üst üste kırmızı açınca böyle ararsın işte fikirci.
bu sefer bir 0 kaçırmış @xdragxxYalnız Baron hep 500.000 açan biri ve yine...
50.000 TL
Senide alalım ilerde10 bin çok buna
5'in var mutlakabu sefer bir 0 kaçırmış @xdragxx