Öbür sunucu sürekli bana diyor bir şeyler alıştım ben o da alışsınSunucuları birbirine düşürdüm işte benim farkım
Öbür sunucu sürekli bana diyor bir şeyler alıştım ben o da alışsınSunucuları birbirine düşürdüm işte benim farkım
İki gün üst üste 1 TL açmış oldum vay be. Güzel başlangıç olmuş.
Son 3 kutuyu kırmızı açtı amaİki gün üst üste 1 TL açmış oldum vay be. Güzel başlangıç olmuş.
Tamam. Diğer tur devral
Yakan biri genelde ama bilemem12 numaralı @12.Adam düşünüyorum oradan tatlı tatlı bakıyor gibi ne dersiniz fikirciler
Sen nereye gidiyorsun beni başınızdan savmaya mi çalışıyorsunuz duracaksın buradaTamam. Diğer tur devral
------
Yalan biri genelde ama bilemem
Sonuna kadar duracağım tabiki sadece yoruluyorum. Malum hastayızSen nereye gidiyorsun beni başınızdan savmaya mi çalışıyorsunuz duracaksın burada
Beni sever @Yakamoz-Asi o yüzden gelmiştirTamam. Diğer tur devral
------
Yakan biri genelde ama bilemem
------
O o o @Yakamoz-Asi uğramış konuya
Aynen yakmadı 😱Beni sever @Yakamoz-Asi o yüzden gelmiştir
@12.Adam bu sefer yapmayacak bence güzel his aldım son kararım dosicim
Bana denk geldi hastalık Hastaysan sunmayacaksın arkadaşımSonuna kadar duracağım tabiki sadece yoruluyorum. Malum hastayız
Haydi sıradakini alalım
Seni yalnız bırakmak olmaz beni @Aserat hasta etti. 4 saat olduk programdaBana denk geldi hastalık Hastaysan sunmayacaksın arkadaşım
Sen en azından başlarda yoktunSeni yalnız bırakmak olmaz beni @Aserat hasta etti. 4 saat olduk programda
Başta da vardım ama ara ara kayboluyordum tam 1 saat sonrası artık her saniye vardımSen en azından başlarda yoktun
İşte onu diyorum ben deBaşta da vardım ama ara ara kayboluyordum tam 1 saat sonrası artık her saniye vardım
Üst üste kırmızı açınca böyle ararsın işte fikirci.12 numaralı @12.Adam düşünüyorum oradan tatlı tatlı bakıyor gibi ne dersiniz fikirciler
Korktum kız birazVe 500 TL sadece
Benzemez Acunİlk tur gibi başladın ama sonu benzemez inşallah
Son 5 kutu kaldı teklife...
Maksatım buyduKorktum kız biraz
------
Benzemez Acun