Son kararın mı peki malum son olaylardan sonra son kararımı görmek lazımİlk kararım geçerli ya @Cervantes 1 diyorum .za
Son kararın mı peki malum son olaylardan sonra son kararımı görmek lazımİlk kararım geçerli ya @Cervantes 1 diyorum .za
Son kararım dediSon kararın mı peki malum son olaylardan sonra son kararımı görmek lazım
Son kararSon kararın mı peki malum son olaylardan sonra son kararımı görmek lazım
Aferin lafımı dinle
Yoruldum biraz modum azaldı ondanSon kararım dedi
Gittin mi buraya
Dur ilk sayfaya bakayımAçabileceğin en kötü 2 kutuyu açtın @denizz19 maalesef...
@xemrexxx helal olsun 4 haftadır ilk kez geldin ve Hamdi'yi sevindirdin. @Cervantes kutusunda 40.000 TL vardı şimdi teklife gidiyoruz.
Ne açıdan😱
Sen bana öyle söylersen ben de kutumda büyük açarım beter olHay kalıbına @batuhankaralar
Ohooo hem de kaç kere.Gittin mi buraya
Kendi kutuma git @denizz19 marulu@denizz19 Hamdi Bey'in teklifi 1.500 TL. Alsın güzel bir hafta sonu kaçamağı yapsın buradan 100 TL ile gitmesin diyor. Var mısın yok musun?
Eğer yokum dersen ya kendi kutuna gideceksin ya da @Emre Ozansoy'un kutusunu açacaksın...
Hayır ya kendi kutuma gideceğim@denizz19 Hamdi Bey'in teklifi 1.500 TL. Alsın güzel bir hafta sonu kaçamağı yapsın buradan 100 TL ile gitmesin diyor. Var mısın yok musun?
Eğer yokum dersen ya kendi kutuna gideceksin ya da @Emre Ozansoy'un kutusunu açacaksın...
SA NA NE.Dur ilk sayfaya bakayım
------
Ne açıdan😱
Hala öneri verebiliyorsun büyük tebrikKendi kutuma git @denizz19 marulu
Yokuuum diyorsun yani doğru mudur?Hayır ya kendi kutuma gideceğim
Ondan sesi çıkmıyordu demek deniz marulunun videolarda enerjisi bitmişSA NA NE.
Onun enerjisi bitmez.Ondan sesi çıkmıyordu demek deniz marulunun videolarda enerjisi bitmiş