O zaman giderim.sonuna kadar ne saçmalık30 bin alsanda sonuna kadar açacaksın ilerlersen ne olurdu diye
Beni dinlemeyen kaybetmeye mahkumdur.Dün de @Aserat dinlemedi seni
İyi de biz değil, sisteme göre oluyor7 numaralı Alos'tan hiç elektrik alamıyorum onu secmeyecegimi düşünüp eminim ki düşük para koydunuz kurnazlık @Dosi ben bu kişiyi seçeceğim kimseye sormuyorum son kararım.
Gidip geliyorum hemenAcele işe..
500.000 hala duruyor no problemİyi de biz değil, sisteme göre oluyor
neyse böyle tahminler yapanlar hep yanıldı
Maalesef
250.0000
Teklif öncesi son kutu. Bunu mavi bul500.000 hala duruyor no problem
25.000 veya 40.000'in kutumda olduğunu düşünüyorum bu akşam. Kutumu açarsa yakma ihtimalim var kendisini.Teklif öncesi son kutu. Bunu mavi bul
@Cervantes nerdesin, seni küstürdü. @Emre Ozansoy @EmreCan @Araf ne hissediyorsunuz?
İftira atmayın şu adamcağızaHamdi bana bulaştı geçen gece... @Dosi @denizz19
Fazla konuşmasın her yere yayarım...
Ekli dosyayı görüntüle 106566
@Dosi açtı kötü çıktı, @Aserat açtı kötü çıktı, @denizz19 açarsa nasıl çıkar, bilemedim.Teklif öncesi son kutu. Bunu mavi bul
@Cervantes nerdesin, seni küstürdü. @Emre Ozansoy @EmreCan @Araf ne hissediyorsunuz?
Oo Birso gelmiş25.000 veya 40.000'in kutumda olduğunu düşünüyorum bu akşam. Kutumu açarsa yakma ihtimalim var kendisini.
Hep nokta atış yapansın, bakalım olacak mı25.000 veya 40.000'in kutumda olduğunu düşünüyorum bu akşam. Kutumu açarsa yakma ihtimalim var kendisini.
Mavi canavarı Ozan İlk 7-8 yarışmada üst üste mavi açmıştı sonra 1-2 kez kırmızı açtı çok şükür@Cervantes gel bi 8 numara @bazinga diyeceğim sence ne çıkar bundan
Adamcağız görmesek kandıracaksın bizi, aç artık gözlerini.İftira atmayın şu adamcağıza