Bu hafta ilk yarışmacımız sevgili cehennet'in yarışması 2 gün dün de Aserat'in yarışması 4 saat sürmüştüBir rekor bile olabilir.![]()
Bu hafta ilk yarışmacımız sevgili cehennet'in yarışması 2 gün dün de Aserat'in yarışması 4 saat sürmüştüBir rekor bile olabilir.![]()
KIRMIZI.
Son 2 yarışmada 50bin ve 500.000 açtı
Rahat ol 10 da biterBu hafta ilk yarışmacımız sevgili cehennet'in yarışması 2 gün dün de Aserat'in yarışması 4 saat sürmüştü![]()
Genelde yakar
Yaa ne çok boşa zaman harcanmış bu hafta.Bu hafta ilk yarışmacımız sevgili cehennet'in yarışması 2 gün dün de Aserat'in yarışması 4 saat sürmüştü![]()
10.30 gibi bitmesi idealRahat ol 10 da biter![]()
İlk yarışmadaki kaosu zaten biliyorsunuzYaa ne çok boşa zaman harcanmış bu hafta.![]()
@Dosi Batuhan ile zamanında buluşmuştum biraz yarım dünya olsa da severimSon 2 yarışmada 50bin ve 500.000 açtı![]()
Bilmeseydim keşke, bizzat şahit oldum...10.30 gibi bitmesi ideal
------
İlk yarışmadaki kaosu zaten biliyorsunuz![]()
Veee nihayet@Dosi Batuhan ile zamanında buluşmuştum biraz yarım dünya olsa da severimonu seçiyorum son kararım küçük çıkacak bu kendi bünyesine oranla
![]()
Batuhankaralar adamı parçalar maalesef...@Dosi Batuhan ile zamanında buluşmuştum biraz yarım dünya olsa da severimonu seçiyorum son kararım küçük çıkacak bu kendi bünyesine oranla
![]()
Hay kalıbına @batuhankaralarVeee nihayet
[SPOILER] 100.000 TL [/SPOILER]
------
Spoi olmadı![]()
Verin bi 30 bin ben gideyim yeter banaBatuhankaralar adamı parçalar maalesef...
Teklife son 2 kutu kaldı![]()
Eh olsun kaç kutu açtınHay kalıbına @batuhankaralar![]()
30 bin alsanda sonuna kadar açacaksın