Bu hafta ilk yarışmacımız sevgili cehennet'in yarışması 2 gün dün de Aserat'in yarışması 4 saat sürmüştüBir rekor bile olabilir.
Bu hafta ilk yarışmacımız sevgili cehennet'in yarışması 2 gün dün de Aserat'in yarışması 4 saat sürmüştüBir rekor bile olabilir.
KIRMIZI.@Dosi 17 numaralı @batuhankaralar biraz tilki kılıklı biri ama bu ne açar genelde
Son 2 yarışmada 50bin ve 500.000 açtı@Dosi 17 numaralı @batuhankaralar biraz tilki kılıklı biri ama bu ne açar genelde
Rahat ol 10 da biterBu hafta ilk yarışmacımız sevgili cehennet'in yarışması 2 gün dün de Aserat'in yarışması 4 saat sürmüştü
Genelde yakar arada imaj düzeltir ama sorma yine yaktığı oluyor @batuhankaralar ne hissediyorsun?@Dosi 17 numaralı @batuhankaralar biraz tilki kılıklı biri ama bu ne açar genelde
Yaa ne çok boşa zaman harcanmış bu hafta.Bu hafta ilk yarışmacımız sevgili cehennet'in yarışması 2 gün dün de Aserat'in yarışması 4 saat sürmüştü
10.30 gibi bitmesi idealRahat ol 10 da biter
İlk yarışmadaki kaosu zaten biliyorsunuzYaa ne çok boşa zaman harcanmış bu hafta.
@Dosi Batuhan ile zamanında buluşmuştum biraz yarım dünya olsa da severim onu seçiyorum son kararım küçük çıkacak bu kendi bünyesine oranlaSon 2 yarışmada 50bin ve 500.000 açtı
Bilmeseydim keşke, bizzat şahit oldum...10.30 gibi bitmesi ideal
------
İlk yarışmadaki kaosu zaten biliyorsunuz
Veee nihayet@Dosi Batuhan ile zamanında buluşmuştum biraz yarım dünya olsa da severim onu seçiyorum son kararım küçük çıkacak bu kendi bünyesine oranla
Batuhankaralar adamı parçalar maalesef...@Dosi Batuhan ile zamanında buluşmuştum biraz yarım dünya olsa da severim onu seçiyorum son kararım küçük çıkacak bu kendi bünyesine oranla
Hay kalıbına @batuhankaralarVeee nihayet
[SPOILER] 100.000 TL [/SPOILER]
------
Spoi olmadı
Verin bi 30 bin ben gideyim yeter banaBatuhankaralar adamı parçalar maalesef...
Teklife son 2 kutu kaldı
Eh olsun kaç kutu açtın hadi bakalım. Kırmızı seri gelir belki sıradaki?Hay kalıbına @batuhankaralar
30 bin alsanda sonuna kadar açacaksın ilerlersen ne olurdu diye