Ahahahaha yalnız değilmişim ❤Bu 3 mesajı okuduktan sonra...
Ahahahaha yalnız değilmişim ❤Bu 3 mesajı okuduktan sonra...
Çukur demişsinHolde derken evdeki arayı kasdetmiştim.
Çukuru evinin holünde izliyor dedim. Çaktın mı? @ÇiğdemÇukur demişsin
Ben kerpeten Ali gibi fırıldak değilim. Ben Ömer nam-ı diğer Ezel
Biz tuhaf mıyız ama siz trajedinin dibine vurmuş Kardeşlerim'i izleyenler normalsiniz öyle miTuhaf diziye tüm tuhaflar toplanmıssınız Bir @eskici eksik apartmanda
❤Kırgın Çiçekler çakmasına prim vermeyelim lütfen. Kalitenize yazık. @Emre Ozansoy @slhttnmtl
KusuyoreeSus be bende izledim onu, çok güzle
KusuyorteeKırgın Çiçekler izlemediğim için benim sorun yok. Kardeşlerim çok iyi dizi, sende izleyebilirsin.
Bu ne bee Hülya Avşar flitresi gibi suratTRT'nin abuk subuk dizilerinde oynamış. Ama Best Model.
Sertab ❤Sen Yusuf Çim'e anti olduğun için @Emre Ozansoy da Sertab'a anti oldu sanırım.
Git sen kendine kusBiz tuhaf mıyız ama siz trajedinin dibine vurmuş Kardeşlerim izleyicileri normalsiniz öyle mi
❤
Kusuyoree
Kusuyortee
Bu ne bee Hülya Avşar flitresi gibi surat
Sertab ❤
Üstüne kusucamGit sen kendine kus
Çaktım şimdiÇukuru evinin holünde izliyor dedim. Çaktın mı? @Çiğdem
------
Ben kerpeten Ali gibi fırıldak değilim. Ben Ömer nam-ı diğer Ezel
Kadir, Doruk'u döver.nasıl araştırmacı habercisin bul ayoll @kerem
------
En yeni model zibidi son model @serhatt @xemrexxx
------
Sen okuman bitmediği için okuyorsun @mrt-06 50 senedir okuyor babamın sınıf arkadaşıymış sıra çocuklarda @xBUGRAx
------
Ben doruk için bakıyorum @xBUGRAx hemen kızıl iblisi almıs @xemrexxx @kerem
------
sen halledersin
Ne finali be bunak. 5. sezon geliyor senin Çukur'un rekorunu geçtik.
Sen bit inş.
Yine Engin'e olan aşkın mı kabardı kuduz.Aaa fazla türk dizisi izlemiyorum ben osman çukur falan vardı zaten çukur bitti menejerimi ara oda bitti kardeşlerime sardım Barbarosu bekliyorum engin için denizli gemi yabancı film dizileri severdim denizde gecekmiş sanırım @kerem @xemrexxx @eskici @MasacRE @Maskeli Fedai @mrt-06 @Yiğitt @Emre Ozansoy @serhatt @Alos
Allahım @mesmeso az arabeskten kop 😔Ebru Gündeş nereye gitti be, listeyi yapıyorum yarım saattir ne eksik diye düşünüp durdum.
Tabi tepeye beni koyunca diğerlerinin pek önemi kalmıyor Harry 😁🤣🤣Ebru Gündeş nereye gitti be, listeyi yapıyorum yarım saattir ne eksik diye düşünüp durdum.
Diğer çoğu şarkıya daha uzak olduğum için onlar daha önemliAllahım @mesmeso az arabeskten kop 😔
------
Tabi tepeye beni koyunca diğerlerinin pek önemi kalmıyor Harry 😁🤣🤣
Bunun cevabını yarın alsan. 👉👈@slhttnmtl benim şarkımı beğendin mi?
Olur ama umarım hayır değildir cevabı.Bunun cevabını yarın alsan. 👉👈
No spoi.Olur ama umarım hayır değildir cevabı.
Araştırdım ninemsinnasıl araştırmacı habercisin bul ayoll @kerem
------
En yeni model zibidi son model @serhatt @xemrexxx
------
Sen okuman bitmediği için okuyorsun @mrt-06 50 senedir okuyor babamın sınıf arkadaşıymış sıra çocuklarda @xBUGRAx
------
Ben doruk için bakıyorum @xBUGRAx hemen kızıl iblisi almıs @xemrexxx @kerem
------
sen halledersin
Kardeşlerim izleyen teyzeden de böyle yorum beklenir zatenEn yeni model zibidi son model