Tam ben şehir dışına çıktığımda başladı tekrarları, düzenli olarak takip edemedim. Şu bir kaç gün sonra izlerim belki (İZLEMEDİ)Yazıklar olsun.
Hem daha da kaliteli Bu arada diziyi bu kadar övmen hayra alamet değil söyle Suzan mısın Şengül mü
Kusuyore
Neyse ki bu ve buna benzer esprimsilerine son verdin.Zamanında bayağı bir diss almıştı o dönemde rekor kırmıştım galiba diss konusunda
Bu kim?
o ne dizisi @eskici
3 Kuruş'ta izlenir ama o gün maalesef Yasak Elma var. Umarım diğer iki erkek oyuncu sevdiğim isim olmaz.En son içerdeyi izliyorduk senle 3 kuruş gelecekmiş
------
Barajmı sende baya tuhaf dizi uzmanı çıktın @kerem
Neyse ki bu ve buna benzer esprimsilerine son verdin.
------
Bu kim?
Eşek kadar adamları liseli yapmışlar yine.
Aaa bu alamancıda çok cahil derdi @xemrexxx haklıymıs ayoll @slhttnmtlDoruk'cum.
Kafayı mı sıyırdın sen?3 Kuruş'ta izlenir ama o gün maalesef Yasak Elma var. Umarım diğer iki erkek oyuncu sevdiğim isim olmaz.
İkisi de gayet güzel. Senin gözlerin bozuk.
Kırgın Çiçekler izlemediğim için benim sorun yok. Kardeşlerim çok iyi dizi, sende izleyebilirsin.
Sus be bende izledim onu, çok güzle
Bu 3 mesajı okuduktan sonra...kardeşlerimmi kırgın çiçekleri andırıyor ama daha güzel o dizi
Uraz'cım var, izlemezsem bir garip olur.Kafayı mı sıyırdın sen?
Hem de en karasındanAaa bu alamancıda çok cahil derdi @xemrexxx haklıymıs ayoll @slhttnmtl
D E L İ R D İ K.Bu 3 mesajı okuduktan sonra...
Uraz'cın var diye Sefirin Kızı izlemedin yaUraz'cım var, izlemezsem bir garip olur.
Ay ne finali? 😱 Eylül'ü transfer ettik, gümbür gümbür geliyoruz.
Sen anca böyle mnyakları izle zatiBu 3 mesajı okuduktan sonra...