Formula 1 ve Diğer Motor Sporları - Genel Yorum & Sohbet Konusu

Aklıma geldikçe sinir oluyorum. Herif en büyük rakibini hastanelik edip bayrak sallamalı kutlama yaptı.

10 saniye cezası yarışın başındaki bir olay için inanılmaz yetersiz bir ceza, böyle olacağı belliydi.

Kolayı buldu bundan sonra arkadan bir tane geçirir tekerleklere, hop 25 puan cepte...

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Red Bull ve Mercedes'in birbirlerine adeta ana bacı yapmasıyla geçen haftadan sonra FP1 sonuçları :A

E7ibSoVX0AMHBDG

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Bu sezon epey keyifli geçiyor. Rosberg'den sonra -2018 sezonunda Almanya'ya kadar olan bölüm hariç- Hamilton dominasyonunda geçen, genel anlamda sıkıcı sezonlar izlemiştik. Bu sene roller değişti ama RedBull bence daha hızlı araca sahip olmanın avantajını iyi kullanamadı. Benim bildiğim Mercedes aracı daha da iyileştirir, şampiyonluğu alır gibi ama inşallah yanılırım. Verstappen'e çok ısınamasam da Hamilton şampiyonluğu görmek istemiyorum artık. :D

Bu sezon epey keyifli geçiyor. Rosberg'den sonra -2018 sezonunda Almanya'ya kadar olan bölüm hariç- Hamilton dominasyonunda geçen, genel anlamda sıkıcı sezonlar izlemiştik. Bu sene roller değişti ama RedBull bence daha hızlı araca sahip olmanın avantajını iyi kullanamadı. Benim bildiğim Mercedes aracı daha da iyileştirir, şampiyonluğu alır gibi ama inşallah yanılırım. Verstappen'e çok ısınamasam da Hamilton şampiyonluğu görmek istemiyorum artık. :D
Oo kimler gelmişler yeni görüyorum :A

Alonso uçuyor son haftalarda. Ocon'un da kendisine gelip Q3'e kalmasına sevindim.

Ricciardo sağ olsun Sainz'ı yalnız bırakmadı arkalarda. :A Gerçi 4 sıra fark da hiç az değil. :(

Hamilton 6, Bottas 8. Aynı performanslarını Q3'te de sürdürmelerini dilerim. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Redbull'un lastik tercihini değiştirmesi iyi oldu bence. Mercedes başlangıçta ya da devamında orta hamurla geçerdi gibi. Yarın olay var, bakalım kimin stratejisi tutacak. :D

Sainz üzdü. :(

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and bazinga
Leclerc çok geride kaldı maalesef. :( Verstappen startta geçemezse başka da geçmesi zor. Yarın Hamilton'ı ilk virajda bariyerlerde görür müyüz acaba? :A

Leclerc çok geride kaldı maalesef. :( Verstappen startta geçemezse başka da geçmesi zor. Yarın Hamilton'ı ilk virajda bariyerlerde görür müyüz acaba? :A
Araya Bottas girmeseydi çekişmeli start görürdük de bu şekilde çok zor. :( Anca Bottas'ı startta geçerse pit stratejisiyle falan bir ihtimal şansı olabilir.

Bottas ve Hamilton çarpışır diyorsan ise süper olur tabii. :A

Araya Bottas girmeseydi çekişmeli start görürdük de bu şekilde çok zor. :( Anca Bottas'ı startta geçerse pit stratejisiyle falan bir ihtimal şansı olabilir.

Bottas ve Hamilton çarpışır diyorsan ise süper olur tabii. :A
Yarın Mercedes orta Red Bull yumuşak hamurlarla başlıyor değişik bir strateji olacak bakalım enteresan olabilir özellikle ilk turlarda RedBull daha hızlı olacak.

• Beğendim
Reactions: bazinga
Yarın Mercedes orta Red Bull yumuşak hamurlarla başlıyor değişik bir strateji olacak bakalım enteresan olabilir özellikle ilk turlarda RedBull daha hızlı olacak.
Mercedes orta hamur mu kullandı son etapta? Ben o ayrıntıyı kaçırmışım. Eğer öyleyse daha çekişmeli ilk turlar izleyebiliriz ve pit stratejisi de çok kritik rol oynayacak...

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛