Bu ifade bana biraz abartılı gibi geldi..Sponsordan gelen paralarla bile Aserat'in kanalını satın alabiliriz
------
Evet @bazinga fonluyor zaten sponsor falan hikaye.Devletten destek alıyorsa gayet tabi mümkün.
Bu ifade bana biraz abartılı gibi geldi..Sponsordan gelen paralarla bile Aserat'in kanalını satın alabiliriz
Evet @bazinga fonluyor zaten sponsor falan hikaye.Devletten destek alıyorsa gayet tabi mümkün.
Evet biraz da abarttım gerçi, reklam gelirleriyle demeliydim @DosiBu ifade bana biraz abartılı gibi geldi..
10 bin liralık teklif var kabul edeyim mi etmeyeyim mi. Ne dersen tersini yapacağım.Durumlar ney?
Teklif 10 bin, Aserat almak istiyor.Durumlar ney?
Keyfin bilir.O zaman açmıyorum.
Angelica diyeyim o zaman mecburen son kararım. Yoksa sabaha kadar düşüneceğim. @Dosi
Aserat mi sunucu? Ben 15 kutu açtım ama 1.5-2 saatte..Görmüyor musun @Aserat ara verdi sen zaten 2 saat 1 tur yaptın
Kaç kutu sonra yeni teklif gelecek.Teklif 10 bin, Aserat almak istiyor.
10 bin 40 bin 25 bin 200 bin daha var tabloda 2 tanede mavi
Sen benden beter olmuşsun şuan.@serhatt'ı mı açsam diyordum ama onu bilerek en sona bırakacağım beter olsun.
Uydurma. En çok ben yarışırken oldu aylıkta anlarızANLIK REYTİNGLER ELİMİZE ULAŞTI! 21.40 İTİBARİYLE 28.9 REYTİNGLE TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK İZLENEN BÖLÜMÜ!
Hiç sanmıyorum ben o bölümü izleyememiştim şimdi direkt katkım var.Uydurma. En çok ben yarışırken oldu aylıkta anlarız
2 sadeceKaç kutu sonra yeni teklif gelecek.
Ama itiraf et konuya @Aserat yön veriyor.Aserat mi sunucu? Ben 15 kutu açtım ama 1.5-2 saatte..
Son enler konusuna bak ozamanHiç sanmıyorum ben o bölümü izleyememiştim şimdi direkt katkım var.
Et.10 bin liralık teklif var kabul edeyim mi etmeyeyim mi. Ne dersen tersini yapacağım.
O zaman bu sefer de YOKUM diyorum ama sonradan gelene saldırma ihtimalim yüksek.2 sadece
Akıl yok ki, hiç şaşırmadım.Teklif 10 bin, Aserat almak istiyor.
10 bin 40 bin 25 bin 200 bin daha var tabloda 2 tanede mavi
Tamam zaten yokum dedim demek ki doğru yoldayım.