Ayransız asla.Misafir ziyareti güzel geçti. Yarına iş yok bu yüzden ve tembellik yapacağım Modum bu
Ekli dosyayı görüntüle 106526
Ayransız asla.Misafir ziyareti güzel geçti. Yarına iş yok bu yüzden ve tembellik yapacağım Modum bu
Ekli dosyayı görüntüle 106526
Ya Alos ya da Baron. Kaç açtılar son bölüm.Senin bileceğin iş artık İyi düşün ve kararını ver başka bir kutuya da yönelebilirsin
Vazgeçtim ve kapat çeneni.
Vazgeçilince kırmızılar yok oluyor genelde @Aserat (not: kimden vazgeçildiğini bilmiyorum )Senin bileceğin iş artık İyi düşün ve kararını ver başka bir kutuya da yönelebilirsin
Kırmızı çizgim gerçi hava soğuk ama olsunAyransız asla.
Aboooooooooo skljgjfklgsklj
O zaman Baron diyorum son kararım. @serhatt'ın dengesizliği biraz şüphelendirdi çünkü.
Bilemiyorum.
Ah be, uyardım seni 😡 vazgeçmeyin vazgeçmeyinO zaman Baron diyorum son kararım. @serhatt'ın dengesizliği biraz şüphelendirdi çünkü.
Beter olabilirsin.O zaman Baron diyorum son kararım. @serhatt'ın dengesizliği biraz şüphelendirdi çünkü.
İkiletmeden, başka şeyleri kurcalayacağına açsaydın Alos'u.@serhatt ABV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aaa manyak mı ne durduk yere vazgeçtim diyen sensin. 😱İkiletmeden, başka şeyleri kurcalayacağına açsaydın Alos'u.
Hamdi Bey gelsin kendi yarışsın dili fazla uzamış. YOKUM deyip bu tur da şansımı deneyeyim artık gerisine bakarız.@Aserat Hamdi Bey bu tur gidişatını beğenmedi ve teklifi düşürdü. Hamdi Bey'in yeni teklifi 10.000 TL'ye var mısın yok musun?
Beni bu kadar önemsediğini bilmiyordum.Aaa manyak mı ne durduk yere vazgeçtim diyen sensin. 😱
------
Hamdi Bey gelsin kendi yarışsın dili fazla uzamış. YOKUM deyip bu tur da şansımı deneyeyim artık gerisine bakarız.
Yokuuuuuuuuuum diyooooor Ve artık sunucu @Dosi oluyorAaa manyak mı ne durduk yere vazgeçtim diyen sensin. 😱
------
Hamdi Bey gelsin kendi yarışsın dili fazla uzamış. YOKUM deyip bu tur da şansımı deneyeyim artık gerisine bakarız.