O bağırma değil Doğancım o sesin ne kadar güçlü olabileceğinin göstergesi. Bu şarkıyı bu şekilde birçok şarkıcı okuyamaz. Yanık ses diyoruz biz buna.Bunebe bağırıyomu söyluyormu beli değil cırtlak gibi
O bağırma değil Doğancım o sesin ne kadar güçlü olabileceğinin göstergesi. Bu şarkıyı bu şekilde birçok şarkıcı okuyamaz. Yanık ses diyoruz biz buna.Bunebe bağırıyomu söyluyormu beli değil cırtlak gibi
Bende beğendim sayılır.Gene aynı puan verirrimO bağırma değil Doğancım o sesin ne kadar güçlü olabileceğinin göstergesi. Bu şarkıyı bu şekilde birçok şarkıcı okuyamaz. Yanık ses diyoruz biz buna.
Bir dene istersen aynı ses aralığıyla bu şarkıyı söylemeyi Merve çok güçlü bir ses. Zaten burada da sesinin gücünü göstermiş canlı performansla. Eminim ki dinledikçe daha da seversin zaten.Bende beğendim sayılır.Gene aynı puan verirrim
Herkese selamlar. Yeni bir haftada yer almanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu hafta da bir slow parça ile yarışmada kalmaya çalışacağız. Ebru Gündeş'in 2001 yılında çıkardığı Ahdım Olsun albümünün en sevilen parçası olan ve sözü müziği Burçin Birben imzalı "Seni Seviyorum" ile haftaya renk katmaya çalışacağız.
"Gel içimden seni alsana
Kolaysa sen unutsana
Yazıklar olsun bana
Seviyorum, seviyorum seni çok"
Recap: 03:31 - 04:35
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
N bilem beğendim sayılır idare eder kardeşim.Bir dene istersen aynı ses aralığıyla bu şarkıyı söylemeyi Merve çok güçlü bir ses. Zaten burada da sesinin gücünü göstermiş canlı performansla. Eminim ki dinledikçe daha da seversin zaten.
Eh idare ederHerkese selamlar. Yeni bir haftada yer almanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu hafta da bir slow parça ile yarışmada kalmaya çalışacağız. Ebru Gündeş'in 2001 yılında çıkardığı Ahdım Olsun albümünün en sevilen parçası olan ve sözü müziği Burçin Birben imzalı "Seni Seviyorum" ile haftaya renk katmaya çalışacağız.
"Gel içimden seni alsana
Kolaysa sen unutsana
Yazıklar olsun bana
Seviyorum, seviyorum seni çok"
Recap: 03:31 - 04:35
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Senin canın sağ olsun hiç sorun değil. Umarım güzel puan gelir.N bilem beğendim sayılır idare eder kardeşim.
------
Eh idare eder
Aynı puan KardeşimSenin canın sağ olsun hiç sorun değil. Umarım güzel puan gelir.
Diğer şarkıları görmedin daha belki hepsinden daha çok seveceksinAynı puan Kardeşim
Ebru gündeşi pek beğenmedim.Bana eski şarkılar gelirse sevdiğim tarz şarkılar yüksek puan olurDiğer şarkıları görmedin daha belki hepsinden daha çok seveceksin
Tükeneceğiz eski şarkı zaten ben sana güveniyorumEbru gündeşi pek beğenmedim.Bana eski şarkılar gelirse sevdiğim tarz şarkılar yüksek puan olur
Pop değil hareketli değilTükeneceğiz eski şarkı zaten ben sana güveniyorum
Valla @denizz19 cim baya yakmış sesini o zaman nakaratta baya yükselmiş ve şarkının orjinalinden epey çıkmış malesefO bağırma değil Doğancım o sesin ne kadar güçlü olabileceğinin göstergesi. Bu şarkıyı bu şekilde birçok şarkıcı okuyamaz. Yanık ses diyoruz biz buna.
Işıklı Yol mu geliyor. 😱 Erken değil mi.Adanalı diyorum anlayan anlar… #MarazAli&İdil
Zeyno sen deme bari bunu zaten orijinali gibi söylerse olmaz ki kendi yorumunu katmalı ki orada gerçek Merve ortaya çıksın. Çıplak sesle o hissiyatı vura vura gösteriyor. Şaşırdım ama sevmemene şaşırdımValla @denizz19 cim baya yakmış sesini o zaman nakaratta baya yükselmiş ve şarkının orjinalinden epey çıkmış malesef
Bilemiyorum bu hafta geçmedi o hissiyat nedense üzgünümZeyno sen deme bari bunu zaten orijinali gibi söylerse olmaz ki kendi yorumunu katmalı ki orada gerçek Merve ortaya çıksın. Çıplak sesle o hissiyatı vura vura gösteriyor. Şaşırdım ama sevmemene şaşırdım
Sağlık olsun ne yapalımBilemiyorum bu hafta geçmedi o hissiyat nedense üzgünüm
Sağlık olsun ne yapalım
O zaman şarkıyı değiştireceğim sanıyorum. Bu şarkıya siz bile böyle yorum yapıyorsanız değişmek daha mantıklı olacak. Elimde tercih edecek şarkım çok az bu sebeple de arada kalıyorum maalesef. Ben çok beğeniyorum muazzam söylüyor aslında ama bilemedim.Bende biraz dinledim @Zeyno 'ya katılmamak elde değil. Beğendiğimi söyleyemem. Belki diğerleri daha kötü gelmiştir o şekilde kurtulursun