iyi puan oylayanlar @kerem @Alos @Billy Kane @Doğan @Aserat @Dosi @BARON @Angelica 男爵 @ozmoturk @Mircan Saye @denizz19 @serhatt @pompy @eskici @Gerekli24 @dreamy @slhttnmtl @xBUGRAx @batuhankaralar ile herkese çok teşekkürler 🤗🤗🤗
❤❤iyi puan oylayanlar @kerem @Alos @Billy Kane @Doğan @Aserat @Dosi @BARON @Angelica 男爵 @ozmoturk @Mircan Saye @denizz19 @serhatt @pompy @eskici @Gerekli24 @dreamy @slhttnmtl @xBUGRAx @batuhankaralar ile herkese çok teşekkürler 🤗🤗🤗
Neyse işin aslı anlaşıldı. .ssYazık sanat diye kurumuş gitmiş ' Unutmayın ki bana hiçbir şey olmaz, bugünde gülüyorum yarın da gülücem'
-Gülben Ergen
Nasıl anlamadın aynen öyle
iyi puan oylayanlar @kerem @Alos @Billy Kane @Doğan @Aserat @Dosi @BARON @Angelica 男爵 @ozmoturk @Mircan Saye @denizz19 @serhatt @pompy @eskici @Gerekli24 @dreamy @slhttnmtl @xBUGRAx @batuhankaralar ile herkese çok teşekkürler 🤗🤗🤗
@Özgür süpersin, teşekkürler.@Özgür'ün oyları:
16 puan: MFÖ (Benim için çok başka bir şarkı. Ben 2.sezonda kullandığımda kıymeti bilinmemişti ve bayağı düşük gitmişti. Umarım bu sezon çok iyi gider. )
15 puan: Ebru Gündeş
14 puan: Edis
13 puan: Candan Erçetin
12 puan: Teoman
11 puan: Toygar Işıklı
10 puan: Mor ve Ötesi
9 puan: Yeni Türkü
8 puan: Merve Özbey
7 puan: İzel
6 puan: Tarkan
5 puan: Model
4 puan: Serdar Ortaç
3 puan: Hadise
2 puan: Tuğba Yurt
1 puan: Manga
canın saolsunBu hafta üzdüm seni bi tanesi
Rica ederiziyi puan oylayanlar @kerem @Alos @Billy Kane @Doğan @Aserat @Dosi @BARON @Angelica 男爵 @ozmoturk @Mircan Saye @denizz19 @serhatt @pompy @eskici @Gerekli24 @dreamy @slhttnmtl @xBUGRAx @batuhankaralar ile herkese çok teşekkürler 🤗🤗🤗
Bu kadar iyi gideceğini beklemiyordum, çok sevindim.