eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 3. Hafta Sonuçları

Bunu sen mi bana söylüyorsun. Özeli ifşa edeceğim bak şimdi:A
Ben vixut ornegi göstermek için dedim. Film aklıma bile gelmedi. Jemie Dornan body yazdım çıktı.:(
Kız onları sen istedin ben izlemeden kapağa göre attım :A

Hadi iyi geceler. Yarın iş var. Sayenizde çok eğlendim @xemrexxx @Alos @slhttnmtl @12.Adam :Z
@Cervantes senle de yarın konuşuruz artık:A
Cidden çok eğlenceli bir gece oldu ama benim de gözler mefta oldu, zaten bozuklar hem de az da değil :A İyi geceler. :bhr:

@The_Erinch @Tolstoyevski @Silinmiş Üye tebrik ederim sizleri. :bhr: Candan Erçetin ve Tarkan ilk 3'ü salmayacaklar gibi. :A

@12.Adam elenmene çok üzüldüm. :( Geçen de demiştim Toygar Işıklı'nın sesini, şarkılarını çok beğeniyorum ve çok da dinliyorum. Gönlüm Göçebe, Hayat Gibi, Sonunda, Ben Hayatın Mağlubuyum, Sen Eşittir Ben, Korkuyorum, Ben Kötü Biri Değilim gibi (daha da sayardım da yoruldum :A ) muhteşem ve çok sevdiğim parçaları vardı ve onlarla yarışmanı, o şarkıları oylamayı çok isterdim. :( Geçmiş olsun. :bhr:

Emeklerine sağlık zor ve yorucu geçmiştir eminim. :D @Emre Ozansoy

@The_Erinch @Tolstoyevski @Silinmiş Üye tebrik ederim sizleri. :bhr: Candan Erçetin ve Tarkan ilk 3'ü salmayacaklar gibi. :A

@12.Adam elenmene çok üzüldüm. :( Geçen de demiştim Toygar Işıklı'nın sesini, şarkılarını çok beğeniyorum ve çok da dinliyorum. Gönlüm Göçebe, Hayat Gibi, Sonunda, Ben Hayatın Mağlubuyum, Sen Eşittir Ben, Korkuyorum, Ben Kötü Biri Değilim gibi (daha da sayardım da yoruldum :A ) muhteşem ve çok sevdiğim parçaları vardı ve onlarla yarışmanı, o şarkıları oylamayı çok isterdim. :( Geçmiş olsun. :bhr:

Emeklerine sağlık zor ve yorucu geçmiştir eminim. :D @Emre Ozansoy
İlke defa yarıştım , tecrübe edindim. Bundan sonra neler olacak bakalım. Asıl onlar düşünsün.Desteğin için sonsuz teşekkürler 😊.
Yanıtlamanı istediğim Bir bildirimin daha olacaktı .

• Harika
Reactions: Özgür
Gece geç saatte eve geçince ve telefonumun şarjı az olduğu için yazamadım. Şimdi yazayım, dün akşam boyunca konuda olan herkese teşekkürler. Telefondan biraz geç kalsam da geceyi en iyi şekilde tamamlamaya çalıştım. Beklediğiniz için de ayrıca teşekkürler. :Z

ve @kerem'e de bana güvenip yarışmayı bu hafta yürütmemi sağladığı için teşekkürler. :Z

Çoğu mesaja telefonda olduğum için dönemedim, kusura bakmayın. :(

Kalite dip yaptı sayende. :A
------

@serhatt favorilerinden biri gitti ama ben duruyorum hala. Tam puanlarını esirgeme. :A
Bundan sonra iyi oy yok kimseye!!
------

Rezalet oylarınla yarışmanın kalitesini düşürüyorsun. Juri başkanlığı unvanın elinden alınmalı kesinlikle. :A @kerem

Biraz @serhatt'ı örnek al. :A
Nerede onda o vizyon. :A
------

Kuz toygar ışıklı bu şarkıyla mı elenmiş hadi @denizz19 un kulağını kıvırcık saçları kapamış ; @The_Erinch @Angelica @Dosi yaşları gereği duyma sorunı yaşıyor ; @Tolstoyevski breaking bad müziği beklerken dudaktan kalbe müziği geldi diye düşük verdi ; @batuhankaralar ay yapımdan Red yedi diye elem yaptı kalan 30 kişide de müzik kulağı yok 😱 vallahi şok 😱 😱 😱
------

@serhatt ı örnek alırsam başım ahlak polisiyle derde girer:A
Örnek almazken de başın belada zaten. .ss
------

@Dosi @Angelica @Zeyno @cehennet @serhatt gibi tiplerin üye olduğu cadolozlar evde kalmışlar kartlar çirkinler Yamaşak ağızlı lar pisler paçoz lar pisler davulcuları çarpık bacaklılar evde kalmışlar grubunun en fettan üyesi oluyor kendisi :A
Sen o grubun baş üyesisin kaknem. .ss
------

Pek hazetmem kendisinden :X Ama @serhatt ın can sisterıdır kendisi :A
ÇATLA. :Z
------

@serhatt seviyorsa iyidir o zaman.:bhr:
Hiç şüphen olmasın. :A
------

Görsel sanat. :bhr:

Son düzenleme:
Bundan sonra iyi oy yok kimseye!!
------

Nerede onda o vizyon. :A
------

Örnek almazken de başın belada zaten. .ss
------

Sen o grubun baş üyesisin kaknem. .ss
------

ÇATLA. :Z
------

Hiç şüphen olmasın. :A
------

Görsel sanat. :bhr:

Dün akşam bana demediğini bırakmadılar bu fotoğraf için. Iyi ki geldin Sisterım:bhr:

• Harika
Reactions: serhatt