Düzgün rüyalarAy neyse bnm uykum geldi size iyi forumlar çok kudurmayın gud naytlar ola
Düzgün rüyalarAy neyse bnm uykum geldi size iyi forumlar çok kudurmayın gud naytlar ola
İyi geceler rüyanda pas parlak görmen dileği ileAy neyse bnm uykum geldi size iyi forumlar çok kudurmayın gud naytlar ola
Kudurmuş oya doğan gibisin tweeti bulamadım
Ben de çok eğlendim sizle ❤ iyi geceler iffetli rüyalarHadi iyi geceler. Yarın iş var. Sayenizde çok eğlendim @xemrexxx @Alos @slhttnmtl @12.Adam
@Cervantes senle de yarın konuşuruz artık
Kız onları sen istedin ben izlemeden kapağa göre attımBunu sen mi bana söylüyorsun. Özeli ifşa edeceğim bak şimdi
Ben vixut ornegi göstermek için dedim. Film aklıma bile gelmedi. Jemie Dornan body yazdım çıktı.
Cidden çok eğlenceli bir gece oldu ama benim de gözler mefta oldu, zaten bozuklar hem de az da değil İyi geceler.Hadi iyi geceler. Yarın iş var. Sayenizde çok eğlendim @xemrexxx @Alos @slhttnmtl @12.Adam
@Cervantes senle de yarın konuşuruz artık
@xemrexxx düzgün rüya göremez.Nasıl rüya görür biliyor msun? Devamı özelde...Düzgün rüyalar
İlke defa yarıştım , tecrübe edindim. Bundan sonra neler olacak bakalım. Asıl onlar düşünsün.Desteğin için sonsuz teşekkürler 😊.@The_Erinch @Tolstoyevski @Silinmiş Üye tebrik ederim sizleri. Candan Erçetin ve Tarkan ilk 3'ü salmayacaklar gibi.
@12.Adam elenmene çok üzüldüm. Geçen de demiştim Toygar Işıklı'nın sesini, şarkılarını çok beğeniyorum ve çok da dinliyorum. Gönlüm Göçebe, Hayat Gibi, Sonunda, Ben Hayatın Mağlubuyum, Sen Eşittir Ben, Korkuyorum, Ben Kötü Biri Değilim gibi (daha da sayardım da yoruldum ) muhteşem ve çok sevdiğim parçaları vardı ve onlarla yarışmanı, o şarkıları oylamayı çok isterdim. Geçmiş olsun.
Emeklerine sağlık zor ve yorucu geçmiştir eminim. @Emre Ozansoy
Bildirimler çok fazla görünüyor şu an bakacam hepsine.İlke defa yarıştım , tecrübe edindim. Bundan sonra neler olacak bakalım. Asıl onlar düşünsün.Desteğin için sonsuz teşekkürler 😊.
Yanıtlamanı istediğim Bir bildirimin daha olacaktı .
Kız onları sen istedin ben izlemeden kapağa göre attım
Cidden çok eğlenceli bir gece oldu ama benim de gözler mefta oldu, zaten bozuklar hem de az da değil İyi geceler.
GünaydıınnnGünaydın diyelim o zaman şimdi de Selocum
Bundan sonra iyi oy yok kimseye!!Kalite dip yaptı sayende.
------
@serhatt favorilerinden biri gitti ama ben duruyorum hala. Tam puanlarını esirgeme.
Nerede onda o vizyon.
Örnek almazken de başın belada zaten. .ssKuz toygar ışıklı bu şarkıyla mı elenmiş hadi @denizz19 un kulağını kıvırcık saçları kapamış ; @The_Erinch @Angelica @Dosi yaşları gereği duyma sorunı yaşıyor ; @Tolstoyevski breaking bad müziği beklerken dudaktan kalbe müziği geldi diye düşük verdi ; @batuhankaralar ay yapımdan Red yedi diye elem yaptı kalan 30 kişide de müzik kulağı yok 😱 vallahi şok 😱 😱 😱
------
@serhatt ı örnek alırsam başım ahlak polisiyle derde girer
Sen o grubun baş üyesisin kaknem. .ss
ÇATLA.Pek hazetmem kendisinden Ama @serhatt ın can sisterıdır kendisi
Hiç şüphen olmasın.@serhatt seviyorsa iyidir o zaman.
Görsel sanat.
Bundan sonra iyi oy yok kimseye!!
------
Nerede onda o vizyon.
------
Örnek almazken de başın belada zaten. .ss
------
Sen o grubun baş üyesisin kaknem. .ss
------
ÇATLA.
------
Hiç şüphen olmasın.
------
Görsel sanat.
Kim ne diyor be yırtarım ağızlarını.Dün akşam bana demediğini bırakmadılar bu fotoğraf için. Iyi ki geldin Sisterım
Çok haklısın, iyi puanlarını sadece ben hak ediyorum.Bundan sonra iyi oy yok kimseye!!
Ay rezalet oylar kullanmış, bir de ortamlarda kaliteliyim diye dolaşıyor.Nerede onda o vizyon.