eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 3. Hafta Sonuçları

@12.Adam geçmiş olsun, şarkın iyiydi elenmene şaşırdım. :( Keşke daha bilindik dizilerin müziğini kullansaydın. :(
------

Ben Mor ve Ötesi'yim. Geçen hafta da Toygar olduğumu ima ederek yorum yapmışsın, sonradan görüp şaşırdım. :A
Gizemcim, onlara sıra ne yazık ki gelemedi. :A
Bu hafta beklediğimden de iyi gittim, Hadise'nin gerçek şarkılarına sıra gelince ortaya nasıl bir tablo çıkacak çok merak ediyorum.

Çok zorlu bir sonuç gecesi geçirdin ama güvenim boşa çıkmadı. :A Çok tebrikler ve puanın başta olmak üzere her şey için çok teşekkkürler, çok güzel bir gece oldu. :bhr: @Emre Ozansoy

Bana 1 verirsen ahanda böyle olur. :A Şaka maka geçmiş olsun. @12.Adam
Hadise'nin kupayı kazanacağına inanıyorsan yazık sana. :A Üzülüyorum senin adına

• İlginç
Reactions: phoebebuffay
Gizemcim, onlara sıra ne yazık ki gelemedi. :A

Hadise'nin kupayı kazanacağına inanıyorsan yazık sana. :A Üzülüyorum senin adına
Kupayı kaldırmak değil ama güzel bir yerlere getireceğim kesin gibi. Bu arada bu nereden çıktı bilmiyorum ama ağır bir yorum olmuş sanki benim gözümden.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Eğer elenirsem ben sana kupayı kaldırttıracağım merak etme. :A Bu haftaki şarkın belli mi? :A
Sen elenmeyeceksin ama kupayı kaldıracağız. :A Yakın şarkılar var ama sadece eskilerden mi seçsem yenilerden mi ona karar veremedim. :A
------

Hadise özelinde dedim, haddimi aştıysam özür dilerim. :(
Yok sadece her şeye kolay alınmam da birden görünce neye uğradığımı şaşırdım. :A Beklemediğim yerden geldi. :A

İlk kez özel jüriliğin hakkını vermişsni :A @eskici
Her zaman veririm ben :A
@eskici 10 puan senin standartlarına göre düşük demek ki gerçekten sevmedin :A
Sevmedim diyemem aslında ama sıralama yapınca biraz altta kaldı tabi :A Merve Özbey’le benden çok daha iyi puanlar alırsın zaten bu haftalık böyle olsun :A
Özel jüri unvanı alınsın.ss @eskici
Bu haftaki şarkını pek beğenmedim ama ilerleyen haftalarda daha yüksek puanlar alırsın, sevdiğim bir grup çünkü :A
Kulakları eskimemiş :A @eskici
Ne sandın :A

Sevmedim diyemem aslında ama sıralama yapınca biraz altta kaldı tabi :A Merve Özbey’le benden çok daha iyi puanlar alırsın zaten bu haftalık böyle olsun :A

Bu haftaki şarkını pek beğenmedim ama ilerleyen haftalarda daha yüksek puanlar alırsın, sevdiğim bir grup çünkü :A

Sus be geçen haftalarda düşük verdin, neresi özel jürilik hakkıydı :A

• Güldürdün
Reactions: eskici
Sen elenmeyeceksin ama kupayı kaldıracağız. :A Yakın şarkılar var ama sadece eskilerden mi seçsem yenilerden mi ona karar veremedim. :A
------

Yok sadece her şeye kolay alınmam da birden görünce neye uğradığımı şaşırdım. :A Beklemediğim yerden geldi. :A
Dilimde tüy bitti alış artık diye. :A Bana güvendiğim yerden düşük puanlar gelince dolmuş olabilirim, sana patladım.:A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Bu Aralar, Nerdesin Aşkım, Biz Burdayız, Hay Hay dörtlüsünden birini kullanabilirsin gibi. :A Yenilerden Sıfır Tolerans'ı sonlara bırak. :A
Onu şöyle 10. haftaya yaklaşalım da. :A Hay Hay çok yeni ama bilemedim. :A Nerdesin Aşkım, Prenses diye gidip sonra biraz daha eskilere döneceğim galiba. :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay

Güzel şarkılar var sırada:A

• Harika
Reactions: eskici