Benim pp değişiyor sürekli@xdragxx ile siyah beyaz ama
Benim pp değişiyor sürekli@xdragxx ile siyah beyaz ama
Gıcıklık değil mi biraz keyfini çıkarayım Sonra döneriz özümüzeDeğiş. Ben sanıyorum daha da kaçar bildirmeler
Benimde ama hep aynı Pp'ler olarakBenim pp değişiyor sürekli
Gerekli yok buralarda en kritik yerlerden birinde en kritik yarışmacılarımızdan birini diyeceksin yani son kararın mı?O zaman gerekli diyorum.
Ohhhhh eline sağlık ne de iyi yaptı.@serhatt intikamını eskisi üzerinden aldı.
Sen de değiş benim gibiBenimde ama hep aynı Pp'ler olarak
Açmış seni bir ferahlama gelmiş. @Emre Ozansoy da merak ediyordu.Yakışıyor kabul et hatta sana yakıştığından neredeyse daha çok 😱 @12.Adam
Klasik eski avatarımı alayım bi ama renk değişen @TolstoyevskiSen de değiş benim gibi
Gerekli yok buralarda en kritik yerlerden birinde en kritik yarışmacılarımızdan birini diyeceksin yani son kararın mı?
Aferiiin seni bi kararsız bırakıp aklını çeleyim dedin ama yemedin @Gerekli24 kutusunda sadece 750 TL vardı. Bu tur baya iyiydik bakalım Hamdi Bey ne görüşteSon kararım.
Ohhhhh eline sağlık ne de iyi yaptı.
Aferiiin seni bi kararsız bırakıp aklını çeleyim dedin ama yemedin @Gerekli24 kutusunda sadece 750 TL vardı. Bu tur baya iyiydik bakalım Hamdi Bey ne görüşte
Komikti ama yemezler şu anda benle telefonda çünküSizin fotolarinizi sizdırmam an meselesiEkli dosyayı görüntüle 106251
------
Hamdi teklifi yanlışlıkla benim telefona atmış. 150 bin diyor
Umurumda mı peki bu benim?Sizin fotolarinizi sizdırmam an meselesiEkli dosyayı görüntüle 106251
------
Hamdi teklifi yanlışlıkla benim telefona atmış. 150 bin diyor
Umurumda mı peki bu benim?
Komikti ama yemezler şu anda benle telefonda çünkü
@cehennet Bu tur iyi gitti ama daha iyi gitmesi gereken en az 1 tur daha var diyor Hamdi Bey o rezil turdan sonra maluuum.
Ve teklifi 12.000 TL bu teklife var mısın yok musun?
Kim işletiyor bu kızı çıksın ortaya?Şuan benim telefonda hamdi. Orada ki hamdi değil haberin olsun