Sen tek başına yarış, ya da benim beğenmediklerimden birini al yanına.
İzin çıkmaz ona.
Hem seni eskilerin ile idare edecek biri değilim
Sen tek başına yarış, ya da benim beğenmediklerimden birini al yanına.
Sen seversin benim eskilerimi.İzin çıkmaz ona.
Hem seni eskilerin ile idare edecek biri değilim
Sen seversin benim eskilerimi.
İş yerin evlne yakın mı?Ece Egemen atasözü. Geçen forumda dedikosunu yapmıştık
İş yerin evlne yakın mı?
Şuan evdesin galiba 5 gibi evde olurum demiştin
Diğer ecünnü de sen oluyorsun burada.Ece Egemen atasözü. Geçen forumda dedikosunu yapmıştık
İyiymiş yakın olması. Ben de şuan az az bakınıp çıkıyorum. Yarışma esnasında tam olacağımEvet geldim. Bir şeyler atıştırdım. Sağa sola laf atıyorum
25 dakika falan uzak değil.
İyiymiş yakın olması. Ben de şuan az az bakınıp çıkıyorum. Yarışma esnasında tam olacağım
Diğer ecünnü de sen oluyorsun burada.
Bildirimlere. Sonra bir sürü birikmesinNereye bakınıyorsun
Çıtırı ben kaptığıma göre kesin ben oluyorum. Sana her zaman ki gibi bunaklar kaldı
Ben yarışmanın ortasında çıkmama rağmen o parayı almıştım. Galiba benden başka herkes sonuna kadar gitti. Bakalım, geçemezsin inş.Seni geçeceğime söz vermiştim @Dosi 'ye
Ben yarışmanın ortasında çıkmama rağmen o parayı almıştım. Galiba benden başka herkes sonuna kadar gitti. Bakalım, geçemezsin inş.
Ben elenirsem senin draman devede kulak kalır.Bende pek yüksek alacağımı sanmıyorum açıkçası. Bu akşam senin elenmek dışında benim küçük para almam forum için iki büyük drama olacak.
Büyük ödül bana kısmet olmaz. 2 kere alındı zaten.
------
Bekliyorum cnm akşam seni
Çıtır dediğin de at hırsızının teki. Ben tüm mirası ele geçirip yalıdaki parlak oğlanları da elden geçiriyorum.Nereye bakınıyorsun
Çıtırı ben kaptığıma göre kesin ben oluyorum. Sana her zaman ki gibi bunaklar kaldı
19.45Geldimm burdayım ne zaman başlıyoruzz
Ben elenirsem senin draman devede kulak kalır.
Geldimm burdayım ne zaman başlıyoruzz
Çıtır dediğin de at hırsızının teki. Ben tüm mirası ele geçirip yalıdaki parlak oğlanları da elden geçiriyorum.
Yok kalsın, bu harika şarkıyla elenirsem forumdaki vaktim dolmuş demektir.Banlanan üyeyi çekilmek zorunda bırakırız bir şey olmaz