The_Erinch
Favori Üye
Eleme gecesi bu akşam olmayacak, yarışma şu anlık askıda. Duruma göre karar verilecek. @kerem daha detaylı şekilde yazar diye düşünüyorum.Sonuç konusu niye silindi? @Emre Ozansoy
Haydaa ne oldu ki şimdi 😱Eleme gecesi bu akşam olmayacak, yarışma şu anlık askıda. Duruma göre karar verilecek. @/kerem daha detaylı şekilde yazar diye düşünüyorum.
Haydaa ne oldu ki şimdi 😱
Sonuçlar bu akşam eTV'de!
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Sonuçlar bu akşam eTV'de!
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Demek ki bu sefer hayırlısıyla forumu bırakıyorumOyların sayım işlemi tamamlandı. Elenen yarışmacı (çok küçük bir fark ile elendi) ve 1. olan yarışmacı belli.21.00'da sonuç konusuna bekleniyorsunuz!
Maalesef.Demek ki bu sefer hayırlısıyla forumu bırakıyorum![]()
Aaaa sunucu spoi veriyor hemde sonuçlar açıklanmadan, RTÜK buraya da işliyor mu.Maalesef.![]()
Aaaa sunucu spoi veriyor hemde sonuçlar açıklanmadan, RTÜK buraya da işliyor mu.![]()
Bana RTÜK MTÜK işlemez.Aaaa sunucu spoi veriyor hemde sonuçlar açıklanmadan, RTÜK buraya da işliyor mu.![]()
Etiket gelince bende geliyorum.
Bu şarkıyla elenirsen forumu bırak bence deDemek ki bu sefer hayırlısıyla forumu bırakıyorum![]()
Demek ki bu sefer hayırlısıyla forumu bırakıyorum![]()
HA HA HA HA sen öyle san ben gidip şikayet edeyim de seni banlasınlar.Bana RTÜK MTÜK işlemez.![]()
Senin şikayetinle hiç bir şey olmaz, asıl ben seni şikayet edersem gidersin buradan (!).HA HA HA HA sen öyle san ben gidip şikayet edeyim de seni banlasınlar.![]()