Bizim üçümüzden toplam değeri 1.500.000 lira eder. @xdragxx @Cervantes @Dosi @Tolstoyevski@Cervantes 10 k edecek insanlar mıyız biz
Bizim üçümüzden toplam değeri 1.500.000 lira eder. @xdragxx @Cervantes @Dosi @Tolstoyevski@Cervantes 10 k edecek insanlar mıyız biz
Dilenciye sadaka diyosun #hakkımızıisteriz @Cervantes @Emre Ozansoy @cehennet @BARON男爵 @xdragxxProgram olduğu sürece yeme içme yol parası ve program başı belli bir miktarda alacaksınız
Çıkmam gerekiyor. Dündüğümde konuşuruz
Dünersen künüşürüzÇıkmam gerekiyor. Dündüğümde konuşuruz
Gayet iyi para, sen kendin yarışırken 1000 TL kazandın, daha ne istiyorsun? Kısa günün kârı. Teşekkürler @Dosi.@Cervantes 10 k edecek insanlar mıyız biz
67 k istiyorum ben!Gayet iyi para, sen kendin yarışırken 1000 TL kazandın, daha ne istiyorsun? Kısa günün kârı. Teşekkürler @Dosi.
Daha çok ister ve beklersin o zaman.67 k istiyorum ben!
Dosiyle anlaşmıştım döndü sözünden yaptıDaha çok ister ve beklersin o zaman.
Değer anlamayan birisi çıktı malesef
Avucunu yalarsın ancak.Yoooo ben kazanacam sende seyredeceksin uzaktan
@serhatt
Yooo sen öyle sanAvucunu yalarsın ancak.
elektrik durmadan kesiliyor şimdi uğrayabildim çok sevindim kazanmışsın@Turkuazz sadece selam vermek için gelmiş
------
Orda koskoca 50 bin 150 bin ve 500 bin var.
@Tolstoyevski yokum tabiki. Şuan 2 tane açılacak ve en düşük 50 bin hâlâ tabloda olur
düşük kutu sayısını açmışım sevindim4 numara @Turkuazz son kararım
Keşke kutumda 500 bin olsaymışArkadaşlar ben @bazinga 'ya 50 bin, @EmreCan ve @Cervantes 'e 10 bin TL veriyorum. @cehennet @BARON男爵 sizlere 5 bin. @serhatt @Gerekli24 @Özgür @MEnes @Emre Ozansoy @Araf 2 bin. @Alos @Turkuazz @Aserat @Doğan @batuhankaralar @eskici @denizz19 bin vereceğim.
100 bine tamamlanması için galiba 2 bin kaldı onu da sunuculara veriyorum ben de kendime 100 bin alıp geri kalanını program kasasına veriyorum
@emreemreu 'ya da istediği bir yerde tatil
tebrikler çok sevindim ödülü kazanmışsınArkadaşlar ben @bazinga 'ya 50 bin, @EmreCan ve @Cervantes 'e 10 bin TL veriyorum. @cehennet @BARON男爵 sizlere 5 bin. @serhatt @Gerekli24 @Özgür @MEnes @Emre Ozansoy @Araf 2 bin. @Alos @Turkuazz @Aserat @Doğan @batuhankaralar @eskici @denizz19 bin vereceğim.
100 bine tamamlanması için galiba 2 bin kaldı onu da sunuculara veriyorum ben de kendime 100 bin alıp geri kalanını program kasasına veriyorum
Arkadaşlar ben @bazinga 'ya 50 bin, @EmreCan ve @Cervantes 'e 10 bin TL veriyorum. @cehennet @BARON男爵 sizlere 5 bin. @serhatt @Gerekli24 @Özgür @MEnes @Emre Ozansoy @Araf 2 bin. @Alos @Turkuazz @Aserat @Doğan @batuhankaralar @eskici @denizz19 bin vereceğim.
Bu hikayede yanan ben oldum...Arkadaşlar ben @bazinga 'ya 50 bin, @EmreCan ve @Cervantes 'e 10 bin TL veriyorum. @cehennet @BARON男爵 sizlere 5 bin. @serhatt @Gerekli24 @Özgür @MEnes @Emre Ozansoy @Araf 2 bin. @Alos @Turkuazz @Aserat @Doğan @batuhankaralar @eskici @denizz19 bin vereceğim.
Ben zaten kazandığım ile 20 yıllık tatilimi garantiledim. 21. yıl senden olabilir.Arkadaşlar ben @bazinga 'ya 50 bin, @EmreCan ve @Cervantes 'e 10 bin TL veriyorum. @cehennet @BARON男爵 sizlere 5 bin. @serhatt @Gerekli24 @Özgür @MEnes @Emre Ozansoy @Araf 2 bin. @Alos @Turkuazz @Aserat @Doğan @batuhankaralar @eskici @denizz19 bin vereceğim.