Ben de çok beyazımDaha çok @xdragxx @Tolstoyevski esmer değildir, buğday tenli olabilir.
Ben de çok beyazımDaha çok @xdragxx @Tolstoyevski esmer değildir, buğday tenli olabilir.
Tekme tokat Erol Bulut'a yaptığımız gibiNe yapam be 500.000 TL'yi almayanı dövüyorlara döndü artık iş
Buğday tenli misin?Ben de çok beyazım
Rica ederim ne demek efenimBölüm adına katılım gösteren herkese teşekkürlerle... @Dosi @xdragxx @Cervantes @Mircan Saye @cehennet @Emre Ozansoy @12.Adam @EmreCan ...
Beyazım ulan bembeyaz ne buğdayıBuğday tenli misin?
Bende beyazım @12.AdamBen de çok beyazım
12.Adam'da 500.000 TL olsa büyük sıkıntı olacaktı@Dosi tebrik ediyorum 6.hissine güvendin ve bizleri mosmor ettin... @xdragxx
Ahmet Çakar olarak bu sunduğum konuk sunuculuk tecrübem de oldukça keyifliydi ancak ilk ve son olması hem kendi adıma hem bütün yarışma adına en faydalısı olacak elime yüzüme bulaştırıyordum az kalsın dalgınlığımız sağ olsun
Bölüm adına katılım gösteren herkese teşekkürlerle... @Dosi @xdragxx @Cervantes @Mircan Saye @cehennet @Emre Ozansoy @12.Adam @EmreCan ...
@12.Adam hep sıkıntı çıkarıyor zaten...12.Adam'da 500.000 TL olsa büyük sıkıntı olacaktı
12.Adam'da 500.000 TL olsa büyük sıkıntı olacaktı
Ne gibi sıkıntı?@12.Adam hep sıkıntı çıkarıyor zaten...
Allah razı olsun çok cömertsinArkadaşlar ben @bazinga 'ya 50 bin, @EmreCan ve @Cervantes 'e 10 bin TL veriyorum. @cehennet @BARON男爵 sizlere 5 bin. @serhatt @Gerekli24 @Özgür @MEnes @Emre Ozansoy @Araf 2 bin. @Alos @Turkuazz @Aserat @Doğan @batuhankaralar @eskici @denizz19 bin vereceğim.
100 bine tamamlanması için galiba 2 bin kaldı onu da sunuculara veriyorum ben de kendime 100 bin alıp geri kalanını program kasasına veriyorum
@emreemreu 'ya da istediği bir yerde tatil
@Cervantes 10 k edecek insanlar mıyız biz@EmreCan ve @Cervantes 'e 10 bin TL veriyorum.
Beni kızdırdınAllah razı olsun çok cömertsin
Program olduğu sürece yeme içme yol parası ve program başı belli bir miktarda alacaksınız@Cervantes 10 k edecek insanlar mıyız biz
Yalnız dün acayip moralim bozulmuştu üst üste kırmızı açınca :/@Dosi ya yok olacaktın ya yok edecektin...