Yoo her üye 1bin kalacak yarısı. O kanala50 binin hepsini bağışlayacaksın amaÖyle söz verdin
![]()
Yoo her üye 1bin kalacak yarısı. O kanala50 binin hepsini bağışlayacaksın amaÖyle söz verdin
![]()
Şom ağızlı@Dosi için kalp atışının hızlı hızlı attığı anlar... Ya yok olacak ya yok edecek...
Hamdi ben markete gittikten sonra teklif verse olmaz mıAtarım tabii son 2'ye kalsa ne güzel Hamdi Bey'in teklifine ok diyecektin girmezdin riske...
1 Bin ne 😱 2 Bin denir ama 1 Bin denmez zaten Bin başlı başına 1000 olduğu içinYoo her üye 1bin kalacak yarısı. O kanala![]()
Riski severim. Kendi kutumudaAtarım tabii son 2'ye kalsa ne güzel Hamdi Bey'in teklifine ok diyecektin girmezdin riske...
Ne zaman geleceksin?Şom ağızlı
Hamdi ben markete gittikten sonra teklif verse olmaz mı
Biliyorum. Düzeltmek istemedim1 Bin ne 😱 2 Bin denir ama 1 Bin denmez zaten Bin başlı başına 1000 olduğu için![]()
Eğer 500k bende ve ya bazinga'da olduğunu düşünüyorsan denizi aç, 50k çıkarsa daha heyecanlı olur ama 500k çıkarsa da dünyanın sonu değil@BARON男爵 ne hissediyorsun?
15 max veya 10Ne zaman geleceksin?![]()
Böylesi daha da şirinBiliyorum. Düzeltmek istemedim
Vallaha bilemiyorum dosi benim kadar sen de sundun kendi kutun her zaman çok mu iyi oluyor sen biliyorsun..Riski severim. Kendi kutumuda![]()
Zenginlik bunu gerektirirRiski severim. Kendi kutumuda![]()
Evet. Programa ilk başlarken @Cervantes ile konulmuştuk başvuru konusunda. Ben yarışmaya gelirken 0 param var ve düşük alırsam onada sevinirim zaten 0 para ile geldim diye. Yani kutuma giderim falan demiştim. O da hep böyle positifmisin demişti.Vallaha bilemiyorum dosi benim kadar sen de sundun kendi kutun her zaman çok mu iyi oluyor sen biliyorsun..
Hamdi Bey teklifini iletti ve boşuna riske girmesin çok yüksek parayla ayrılacak %50 risk insanı çoğu zaman mutsuz eder bunu en iyi @Cervantes bilir diyor![]()