En ucuzu mu? @TolstoyevskiYoo bizim orda evler 400 bin
En ucuzu mu? @TolstoyevskiYoo bizim orda evler 400 bin
Aynen diğeri 150 bin, kaybedeceğim 145 bin ama kazanacağım 205 bin.Kutuna git @Dosi. 500 bin sona kaldıysa kesin sendedir.
Tekrar düşün istersen... Emin misin?Aynen diğeri 150 bin, kaybedeceğim 145 bin ama kazanacağım 205 bin.
Ben yokum diyorum ve kutuma gidiyorum Admin @bazinga 'ya dün güvendiğimi söyledim ve hep kendi kutuma gitmeyi benimsedim. Eğer son kutulardan biri 50 bin olsaydı yine kutuma giderdim ama 50 bin altı teklifi alırdım.
Son kararın mı bu şekilde ilerlemiyorduk çünküAynen diğeri 150 bin, kaybedeceğim 145 bin ama kazanacağım 205 bin.
Ben yokum diyorum ve kutuma gidiyorum Admin @bazinga 'ya dün güvendiğimi söyledim ve hep kendi kutuma gitmeyi benimsedim. Eğer son kutulardan biri 50 bin olsaydı yine kutuma giderdim ama 50 bin altı teklifi alırdım.
Demek son kısımda Hamdi seni yönlendirdi bu kadar çok para verdiğine göre 500 bin bende yoksa 250 aşağısı vermezdi @xdragxx @Tolstoyevski@Dosi Bence teklifi al. 500 bini bulamayabilirsin
Tekrar düşün istersen... Emin misin?
Heyecan yaptımSon kararın mı bu şekilde ilerlemiyorduk çünkü
Yoo ortalama aşağısı bir teklif verdiDemek son kısımda Hamdi seni yönlendirdi bu kadar çok para verdiğine göre 500 bin bende yoksa 250 aşağısı vermezdi @xdragxx @Tolstoyevski
Öyle ama 2 kez yarıştı ve 2'sinde de son kutuları çok kötü seçti 2'de 0 başarı oranı var bu konuda..
Yine dillere düşmüşümAdam 2 kez kutusuna gitti dimi @Cervantes 2'sinde de sonu fiyasko oldu
Sana cevap verme gereği bile duymuyorum.Haketmiyor çünkü.
Öyle de denilebilir.@cehennet bilmiyor ki bu oyunda başarısızlığın adı @Cervantes
Son kararım demedin ama...Demek son kısımda Hamdi seni yönlendirdi bu kadar çok para verdiğine göre 500 bin bende yoksa 250 aşağısı vermezdi @xdragxx @Tolstoyevski
------
Heyecan yaptım
Yokum diyorum
Hiçte bileYoo ortalama aşağısı bir teklif verdi
Demek son kısımda Hamdi seni yönlendirdi bu kadar çok para verdiğine göre 500 bin bende yoksa 250 aşağısı vermezdi @xdragxx @Tolstoyevski
------
Heyecan yaptım
Yokum diyorum
Yine dillere düşmüşüm
Sana cevap verme gereği bile duymuyorum.
Öyle de denilebilir.
Yarışmacılara dağıtacağın için bir güzellik yapmış işteHiçte bile
Teklife yokum dedim.Son kararım demedin ama...
Çok komik. Gülmekten karnım ağrıdı şuan.Sen bilirsin. 500 bin 22 numaraya daha çok yakışıyor diye hissediyorum. Umarım sendedir
Duymasaydın o zaman
Kendi bilirO halde yapacak bir şey yok Hamdi Bey iyilik edelim güzel teklifle gönderelim derken... @xdragxx