Neyse Özgür son karardı Özgür'ü de açalım12.adamı neden katıyorsun @Dosi hep senin suçun :S
Neyse Özgür son karardı Özgür'ü de açalım12.adamı neden katıyorsun @Dosi hep senin suçun :S
Neyse Özgür son karardı Özgür'ü de açalım
Tamam en azından en son 12.adamı bırakırım dememişti, ha bir önce ha bir sonra canımYorumu düzgün oku sende. Sonra 12 Adam'ı açarım dedim
Sanki sona bırakırım demişti 2 sayfa önce falan @DosiTamam en azından en son 12.adamı bırakırım dememişti, ha bir önce ha bir sonra canım
Özgür, son kararın mı?
Sen kırmızı isen başka açardım belki ama sarı ve mavi ise 12.Adam derdim @xdragxx @TolstoyevskiAllahtan küçük açtı.
@Cervantes fikrimi değşştirdi Şimdilik Baron sona kalsın gibiSanki sona bırakırım demişti 2 sayfa önce falan @Dosi
Dolandırıcı!! En az 25 bin alırım 😉Yorumu düzgün oku sende. Sonra 12 Adam'ı açarım dedim
------
Yoo, 50 bin olursa 1000 TL 100 bin olursa 2 bin vs
Bu arada ben @12.Adam 'ı 500 bin olarak düşündüm ama @seyfullXh açınca fikrim yok oldu. O yüzden sona bırakmayacaktımSanki sona bırakırım demişti 2 sayfa önce falan @Dosi
@12.Adam hep başımıza iş açtı..Sen kırmızı isen başka açardım belki ama sarı ve mavi ise 12.Adam derdim @xdragxx @Tolstoyevski
------
@Cervantes fikrimi değşştirdi Şimdilik Baron sona kalsın gibi
@Tolstoyevski kaç kere diyeyim? Son kararım
Demiştim. Fena değil bence.
500 bin alırsam 5 bin ama dur başkalarının hakınıda vererek 10 bin olur her yarılmaxı haketmiyor para. Olmayanlara yokDolandırıcı!! En az 25 bin alırım 😉
Tamam bu tabloda sıradaki 12. Adam olacaktı iyi bari
75 aşağısı olmamalıHamdi Bey teklifini bana iletti ben de Tolsto'ya söyledim açıklar şimdi
27'den 75'e çıkacak yani 500.000 TL açtığın halde..Tamam bu tabloda sıradaki 12. Adam olacaktı iyi bari
------
75 aşağısı olmamalı
Orda koskoca 50 bin 150 bin ve 500 bin var.27'den 75'e çıkacak yani 500.000 TL açtığın halde..
Allah'ın cimrisi Hamdi Bey.ssŞimdi teklif zamanı... Hamdi Bey'den gelen teklif 33.500 TL. Bu teklife Var mısın yok musun? @Dosi
İki kırmızı açma ihtimalin de var ama üst üste çok yaşadık bunu ve 1 TL'den korkuyorsun@Turkuazz sadece selam vermek için gelmiş
------
Orda koskoca 50 bin 150 bin ve 500 bin var.
@Tolstoyevski yokum tabiki. Şuan 2 tane açılacak ve en düşük 50 bin hâlâ tabloda olur
İsveççe "ben yokum" dersen kabul ederiz reddettiğini teklifi@Turkuazz sadece selam vermek için gelmiş
------
Orda koskoca 50 bin 150 bin ve 500 bin var.
@Tolstoyevski yokum tabiki. Şuan 2 tane açılacak ve en düşük 50 bin hâlâ tabloda olur