Aman kırmızı olmasın da artık..Baktım ve kararsız kaldım.Mavi olmasa da sarı olur gibi hissediyorum ama bakalım.
![]()
Aman kırmızı olmasın da artık..Baktım ve kararsız kaldım.Mavi olmasa da sarı olur gibi hissediyorum ama bakalım.
![]()
Peş peşe kırmızı açmakla meşhurum. Hadi seni açalım son kararım ve sonra 12. Adam açarızBaktım ve kararsız kaldım.Mavi olmasa da sarı olur gibi hissediyorum ama bakalım.
![]()
@Tolstoyevski @xdragxxPeş peşe kırmızı açmakla meşhurum. Hadi seni açalım son kararım ve sonra 12. Adam açarız
Bakalım @Tolstoyevski açsın kutumuzu..Umarım kırmızı yoktur bende @Dosi yi üzmek istemem![]()
İyi diyelim, iyi olsun.Nasıl gitsin valla normal seninki nasıl gidiyor?
Kötü gidiyorum yapacak bir şey yokUmarım kırmızı yoktur bende @Dosi yi üzmek istemem![]()
Üstte yazmıştım.@Özgür ne hissediyorsun?
Bana odaklanın be gitti 500 binİyi diyelim, iyi olsun.![]()
12.adam'ın 12 nolu kutusu seçildi ve son karar denildi... Ancak @12.Adam 'ın kutusundan çıkan rakam maalesef...Peş peşe kırmızı açmakla meşhurum. Hadi seni açalım son kararım ve sonra 12. Adam açarız
------
@Tolstoyevski @xdragxx
Kötü gidişe dur demek lazım.Kötü gidiyorum yapacak bir şey yok
Özgür denmişti yalnız...12.adam'ın 12 nolu kutusu seçildi ve son karar denildi... Ancak @12.Adam 'ın kutusundan çıkan rakam maalesef...
200 TL
Çok aceleci davranıyorsun sanki. Kırmızı hissettiğin kutuları art arda açtırıyorsun.Bana odaklanın be gitti 500 bin![]()
Allah iyi etsinİyi diyelim, iyi olsun.![]()
Özgür denmişti yalnız...
Dua et de 12.adam büyük değildi yoksa pek de olur böyle vakalar diyemezdikHolly sh 😱
Epik bir konuk sunucu dalgınlığı oldu... Olur böyle vakalar diyelim![]()
Bu büyük bir hata amaHolly sh 😱
Epik bir konuk sunucu dalgınlığı oldu... Olur böyle vakalar diyelim![]()
Dua et de 12.adam büyük değildi yoksa pek de olur böyle vakalar diyemezdik![]()
12.adamı neden katıyorsun @Dosi hep senin suçunBu büyük bir hata ama![]()
Allahtan küçük açtı.Bu büyük bir hata ama![]()