23 Temmuz 2021 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kubat ile Müzik Sahnesi | Star TV

Oy: 0 0.0%
  • Alaaddin (TV'de İlk) | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
Yok be beni o twitterdaki takıntılı fanlarla karıştırma, oyunculuğunu seviyorum ama sadece 4 dizisini izledim mesela. :A

Ben Feriha ile Filiz arasında fark göremiyorum. Oyunculuğu abartılı değil. Fakir rolüne iyi yakışıyor sadece.:A
Asluhan Gürbüz, Ezgi Mola gibi kişilerin seviyelerinde değil.:(

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl

Bunların yalancısıyım genelde dizinin figüranlarına kadar doğru yazıyorlar :A Belki de dizide Hazal'ım yeniden parlasın diye değişikliğe gidilmiştir. :bhr:

3. Sezon hayali bir karakter olarak girmişti diye hatırlıyorum. Behzat iyice delirmişti. Kızının hayalini görüyordu diye hatırlıyorum. @MasacRE izah edersin yanlışsa:F

A.Ş.K. dizisi de rezildi. Kadına Med Yapım dışında yaramamış. Fatih bey olmasa sürünüyormuş:A
Evet Behzat Ç.'de konuktu sadece Hazal Kaya. İlk bölümde öldükten sonra 3. sezondaki bir bölüme de konuk olmuştu. Behzat hayali olarak konuşuyordu işte o şekilde katılmıştı :A

Screenshot_20210725-012556~2.png

• Güldürdün
Reactions: cehennet
Feriha rolünü bırakıp bunu tercih etmişti. Burası daha fazla para verdiği için. Dediğin olay ne zaman yaşandı:A
Para için değildi ki. Hazal açıklamıştı zaten Medyapım AFK'nin 2.sezon sonunda final olacağını söylemiş Hazal da o süreçte yeni sezon için bu diziyle anlaşmıştı. Ama son 2-3 bölüm kala Show TV devam etmek isteyince Medyapım da devam edince Hazal bırakmak zorunda kalmıştı diğer diziyle anlaştığı için. :D Daha fazla para verildi diye ayrılacak en son isim bence Hazal'dır. :A Hiç öyle bir izlenim vermiyor.

• Güldürdün
Feriha rolünü bırakıp bunu tercih etmişti. Burası daha fazla para verdiği için. Dediğin olay ne zaman yaşandı:A
Öyle bir şey olmamıştı yanlış biliyorsun. Dizinin final yapacağı kesinleşti o da anlaşma imzaladı sonrasında da final değil sezon finali yapacak dendiği için de diziden ayrılmak zorunda kaldı.
------

Aşkı Memnu'ya gelince Türk dizi tarihinin en abartılan ve en itici işidir net yani.

• Sinir Bozucu
Öyle bir şey olmamıştı yanlış biliyorsun. Dizinin final yapacağı kesinleşti o da anlaşma imzaladı sonrasında da final değil sezon finali yapacak dendiği için de diziden ayrılmak zorunda kaldı.
------

Aşkı Memnu'ya gelince Türk dizi tarihinin en abartılan ve en itici işidir net yani.

Bir Hazal fanı daha.😱
Daha rolü bitmeden yeni diziyle anlaşması normal değil. Fazla para vermişler işte.:A
------

Para için değildi ki. Hazal açıklamıştı zaten Medyapım AFK'nin 2.sezon sonunda final olacağını söylemiş Hazal da o süreçte yeni sezon için bu diziyle anlaşmıştı. Ama son 2-3 bölüm kala Show TV devam etmek isteyince Medyapım da devam edince Hazal bırakmak zorunda kalmıştı diğer diziyle anlaştığı için. :D Daha fazla para verildi diye ayrılacak en son isim bence Hazal'dır. :A Hiç öyle bir izlenim vermiyor.

Ne çok seveni varmış Feriha'nın. Herkes ayrı ayrı beni düzeltmiş.:A Dizisi bitmeden yeni diziyle anlaşmak? Bilemedim yaa. Neyse sizin dediğiniz olsun:D @slhttnmtl
------

Evet Behzat Ç.'de konuktu sadece Hazal Kaya. İlk bölümde öldükten sonra 3. sezondaki bir bölüme de konuk olmuştu. Behzat hayali olarak konuşuyordu işte o şekilde katılmıştı :A

Ben doğru hatırlıyormuşum. Niye demiyorsun doğru diye:A

Son düzenleme:
Bir Hazal fanı daha.😱
Daha rolü bitmeden yeni diziyle anlaşması normal değil. Fazla para vermişler işte.:A
------

Ne çok seveni varmış Feriha'nın. Herkes ayrı ayrı beni düzeltmiş.:A Dizisi bitmeden yeni diziyle anlaşmak? Bilemedim yaa. Neyse sizin dediğiniz olsun:D @slhttnmtl
------

Hazal şu ülkenin görebileceği en donanımlı isimlerinden biri. Para ile ilgili bir durum yok. :D

• Beğendim
Bir Hazal fanı daha.😱
------

------

Onayladım ya işte seni, ne diyeyim daha :A
Bu arada Hazal Kaya'nın fanı çok var forumda, dikkatli ol karşına alma o kitleyi :A

• Güldürdün
Onayladım ya işte seni, ne diyeyim daha :A
Bu arada Hazal Kaya'nın fanı çok var forumda, dikkatli ol karşına alma o kitleyi :A

"Evet kesinlikle doğru hatırlıyorsun. Tamda dediğin gibi oldu" diyebilirdin:A
Hazalı seviyorum ama abartıyı sevmiyorum. Hazal, Beren gibi aşırı abartılanları eleştiririm. İnsan kötüyse kötü diyebilmeli diye düşünüyorum. Kötüye iyi diyen insan zaten karşımda olsun.:A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
"Evet kesinlikle doğru hatırlıyorsun. Tamda dediğin gibi oldu" diyebilirdin:A
Hazalı seviyorum ama abartıyı sevmiyorum. Hazal, Beren gibi aşırı abartılanları eleştiririm. İnsan kötüyse kötü diyebilmeli diye düşünüyorum. Kötüye iyi diyen insan zaten karşımda olsun.:A
Tam olarak bu kelimeleri kullanmasam da senin doğru söylediğini belirttim neticede. Bence yeterli bu :A

Hazal ve Beren konusunda seninle aynı fikirdeyim. İkisini de severim aslında ama çok aşırı abartılıyorlar bu forumda :A

• Güldürdün

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato