Elenmezsek geliriz elbet. Sıkıldım zaten yarışmadan, belki listemi tamamen silip sonralara sakladığım en iyi şarkılarıyla gelirim direkt.Deli ile gelene kadar bu böyle devam edebilir
Elenmezsek geliriz elbet. Sıkıldım zaten yarışmadan, belki listemi tamamen silip sonralara sakladığım en iyi şarkılarıyla gelirim direkt.Deli ile gelene kadar bu böyle devam edebilir
Üç hafta olmadan niye sıkıldın kızzz, hayırdır?Elenmezsek geliriz elbet. Sıkıldım zaten yarışmadan, belki listemi tamamen silip sonralara sakladığım en iyi şarkılarıyla gelirim direkt.
Bilmiyorum, benim duygularım anlık değişiyor. Bugün sıkıldım derim, iki gün sonra oylama konusunda hevesli hevesli takılırım belli olmaz.Üç hafta olmadan niye sıkıldın kızzz, hayırdır?
Üç hafta olmadan niye sıkıldın kızzz, hayırdır?
@cehennet hala moodunda
Düşüreyim miKim ben mi? Modem hiç düşmedi ki
Geçen Sene zaten seni o yarışmada seçimlerinle çok beğenmiştim.Bilmiyorum, benim duygularım anlık değişiyor. Bugün sıkıldım derim, iki gün sonra oylama konusunda hevesli hevesli takılırım belli olmaz.
Bu Şarkı Benim'i de gayet iyi gitmeme ve final puanlarım olmasına rağmen 3.hafta sonunda kendi isteğimle bırakmıştım.
Geçen Sene zaten seni o yarışmada seçimlerinle çok beğenmiştim.
Sen bakma @cehennet Fazla pişmaniye yemek ve Çenesuyu içmekten oluyor hep
Candan Erçetine 1 mi verdin 😳Bu arada kötü puanda vermemisim. Sana verdiğim puqni görse şükreder
@phoebebuffay Zaman gelecek bu kızda bir yarışmaya katılacak; iletişim halinde olalım canımEvet 1. @phoebebuffay 'ye 2
Oylarımı kullanmadım.
@phoebebuffay Zaman gelecek bu kızda bir yarışmaya katılacak; iletişim halinde olalım canım
Daha 3. haftadayiz. Asil degisimi 5. haftadan sonra farkedecesin sabretmek lazim ama sarkilar ilk haftakine göre daha iyi görünüyorlar.Şarkılar o kadar kötü ki, insan kulak ameliyatına ihtiyaç duyuyor. 4-5 şarkı dışında hepsi berbat. İvme her hafta düşüyor bu yarışmada. @kerem sen artacak demiştin?
Gece gece girdim henüz hicbir sarkiyi dinleyemedim maalesef ama oylarimi mutlaka yarin gönderirim.
Umarim her sey iyi gidiyordur, puanlari simdiden toplamani öneririm. Keza en sona kalinca kafayi yiyebilirsin. Kolay gelsin. @Emre Ozansoy
------
Daha 3. haftadayiz. Asil degisimi 5. haftadan sonra farkedecesin sabretmek lazim ama sarkilar ilk haftakine göre daha iyi görünüyorlar.
------
@Ahmed'in sarkisi tamamen yazilmamis bu arada.
@The_Erinch yine cok güzel bir sarkiyla gelmissin. Hangi sarkiyi kullanirsan kullan bana sanki cok erken kullanmissin gibi geliyor.
Senden sonra @Silinmiş Üye yarismak istemisti aslinda ama erkenden söyleyip kapman iyi oldu. Teoman gibi kaliteli bir sarkicinin da yarista oldugu icin mutluyum aslinda. Ilk sezonun günahi olmaz deriz her zaman ama iyi bir stratejiyle ilk sezondan sampiyon olabilirsin.
Teomanda bence dalında çok başarılı bir isim ,sevdiğim şarkılarım var ki 😉Senden sonra @Silinmiş Üye yarismak istemisti aslinda ama erkenden söyleyip kapman iyi oldu. Teoman gibi kaliteli bir sarkicinin da yarista oldugu icin mutluyum aslinda. Ilk sezonun günahi olmaz deriz her zaman ama iyi bir stratejiyle ilk sezondan sampiyon olabilirsin.
Gecen sezon @dreamy sezonlarca sürdürdügü yaristan sonra sampiyon olabilmisti Sebnem Ferah ile. Ilk ve tek basarisi olacak gibi.Teomanda bence dalında çok başarılı bir isim ,sevdiğim şarkılarım var ki 😉
Gözüm Şebnem Ferah aradı Teomandan bashedince.
Yarışmayı bırakırsam @cehennet yüzünden olucak zaten. Yaptığı densiz ve zevksiz yorumlara daha ne kadar katlanırım bilmiyorum. Kaynak istiyor, atıyorum, inanmıyor.Geçen Sene zaten seni o yarışmada seçimlerinle çok beğenmiştim.
Sen bakma @cehennet Fazla pişmaniye yemek ve Çenesuyu içmekten oluyor hep