Ahın batsın. Sana inat en az 50 bin alıp @Cervantes ve @EmreCan 'a sana verilen paranın 2 katını vereceğimAra vermen iyi olmuş. Biraz toparlarsın.
Birazda benim ahhım vardı tabi. Onu da demeden geçmeyelim
Iyi aksamlar @Cervantes
Ahın batsın. Sana inat en az 50 bin alıp @Cervantes ve @EmreCan 'a sana verilen paranın 2 katını vereceğimAra vermen iyi olmuş. Biraz toparlarsın.
Birazda benim ahhım vardı tabi. Onu da demeden geçmeyelim
Iyi aksamlar @Cervantes
Sana da iyi akşamlar. Şakalara kırıldın galiba ama ben kırılacak birşey söylediğimizi düşünmüyorum. Şaka kaldıran ve anlayan biri olduğunu düşünüyordum. Artık yapmam sana şaka filan.
Yorumsuzum5-6 kişi üst üste gelince biraz kötü hissettim. Kırıldığım için değil yorulduğum için geri dönüş yapmadım. Yorucu oldu. Cevap vermedim hiç birinize. Eğlencenizi bölmek istemedim.
Ohhhh yicez paralarıno @cehennet çatlaaaAhın batsın. Sana inat en az 50 bin alıp @Cervantes ve @EmreCan 'a sana verilen paranın 2 katını vereceğim
Ne haksızlığı :OAfiyet olsun. Yerken yaptığın haksızlıklar aklına gelir umarım.
Ya şuan duygu sömürüsü yapıyor.Ne haksızlığı :O
Ben ne yapmişim
Ne haksızlığı :O
Ben ne yapmişim
Ya şuan duygu sömürüsü yapıyor.
Hamdi yolladı beni kötü gitsin dedi diye bende yok ondan öneri istemem dedim sonra kaçtı zaten öncesinde de ne bir fikir ne birşey, uzak durdu başladığımda. Gelip ilk teklif sonrası yazdı biz etiket edip yorum yap dediğimiz zaman @Cervantes
------
@cehennet
Zaten duygu sömürüsü yaptığını biliyorum amacı ilgi çekmek @cehennet in bizde istediğini veriyoruz fmdlkskfdYa şuan duygu sömürüsü yapıyor.
Hamdi yolladı beni kötü gitsin dedi diye bende yok ondan öneri istemem dedim sonra kaçtı zaten öncesinde de ne bir fikir ne birşey, uzak durdu başladığımda. Gelip ilk teklif sonrası yazdı biz etiket edip yorum yap dediğimiz zaman @Cervantes
Haaa senin mevzun o Twitter'da yazdığım 6 kişiden bahsettim orda sonra konuda olmayanları yaptım @xdragxx @Cervantes @EmreCanDiğer konuda seni kötülüyordu. Bir ceza verme zamanı geldi. Nickini 13. Adam yapalım @12.Adam
Spesifik bir şey yok. Genel olarak söyledim. Yasak Elma yorum konusunda Şahika'nın bacaklarına baktığın için kendini günahkar hissetmişsin. O vicdan azabı gelebilir mesela aklına
6 kişi etiketliyorum. Konuda olun demişsin. Ben yoktum. Istemedin sandım.
Ne :O NSMWLWKSNXKKXOSO ben vicdan azabı nie çekim Şahika'nın bacakları için 😛Spesifik bir şey yok. Genel olarak söyledim. Yasak Elma yorum konusunda Şahika'nın bacaklarına baktığın için kendini günahkar hissetmişsin. O vicdan azabı gelebilir mesela aklına
Twitter'da milette 18 gibi olun diyeyim bari
İşte burada @cehennet
Ah ah çok vicdan azabı çektim şuan bunun için öyle üzülüyorum ki bilemezsinSpesifik bir şey yok. Genel olarak söyledim. Yasak Elma yorum konusunda Şahika'nın bacaklarına baktığın için kendini günahkar hissetmişsin. O vicdan azabı gelebilir mesela aklına
Ne yaptın anlamadımHaaa senin mevzun o Twitter'da yazdığım 6 kişiden bahsettim orda sonra konuda olmayanları yaptım @xdragxx @Cervantes @EmreCan
6 kişiye gelin demiştim dedim ama Twitter'da forumda olmayanları demiştim. cehennet ona demedim diye alınmışAh ah çok vicdan azabı çektim şuan bunun için öyle üzülüyorum ki bilemezsin
------
Ne yaptın anlamadım
İşte burada @cehennet
Sen zaten konudaydın ve başlığı gördün
Ohhh iyi olmuş çatlasın patlasın6 kişiye gelin demiştim dedim ama Twitter'da forumda olmayanları demiştim. cehennet ona demedim diye alınmış
Geldim ya 2 gündür daha ne istiyorsun ne kaçırması.Sen onuda kaçırırsın
------
Demi, sen hep zaten şu 2 tanede kırmızı çıkmış, diğerinde de olmaz derdin bende o esnada acelem vardı hızlı hızlı gittik üst üste gitti kırmızılar. Korktum 12 Adam'dan 13 numara büyüktür deyip açtım, 15 için kırmızı hissediyorum deyip açtım :/
1-2 mesaj yazıp kaçtınGeldim ya 2 gündür daha ne istiyorsun ne kaçırması.