Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 4. Hafta - Bayram Özel Haftası 🍒

Sana da iyi akşamlar. Şakalara kırıldın galiba ama ben kırılacak birşey söylediğimizi düşünmüyorum. Şaka kaldıran ve anlayan biri olduğunu düşünüyordum. Artık yapmam sana şaka filan.

5-6 kişi üst üste gelince biraz kötü hissettim. Kırıldığım için değil yorulduğum için geri dönüş yapmadım. Yorucu oldu. Cevap vermedim hiç birinize. Eğlencenizi bölmek istemedim.:D

• Güldürdün
Reactions: EmreCan
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and cehennet
Ne haksızlığı :O
Ben ne yapmişim
Ya şuan duygu sömürüsü yapıyor.
Hamdi yolladı beni kötü gitsin dedi diye bende yok ondan öneri istemem dedim sonra kaçtı :A zaten öncesinde de ne bir fikir ne birşey, uzak durdu başladığımda. Gelip ilk teklif sonrası yazdı biz etiket edip yorum yap dediğimiz zaman @Cervantes
------

@cehennet

@12.Adam rakip kanalda gidip xdragxx bana anlatmadı diyorsun hala :A @cehennet
Kaç kez demem lazımda çift olduğunuzu söylemek için...

Diğer konuda seni kötülüyordu. Bir ceza verme zamanı geldi. Nickini 13. Adam yapalım:A @12.Adam

Ne haksızlığı :O
Ben ne yapmişim

Spesifik bir şey yok. Genel olarak söyledim. Yasak Elma yorum konusunda Şahika'nın bacaklarına baktığın için kendini günahkar hissetmişsin. O vicdan azabı gelebilir mesela aklına:A

Hamdi yolladı beni kötü gitsin dedi diye bende yok ondan öneri istemem dedim sonra kaçtı :A zaten öncesinde de ne bir fikir ne birşey, uzak durdu başladığımda. Gelip ilk teklif sonrası yazdı biz etiket edip yorum yap dediğimiz zaman @Cervantes
------

@cehennet

6 kişi etiketliyorum. Konuda olun demişsin. Ben yoktum. Istemedin sandım.

• Güldürdün
Reactions: xdragxx and 12.Adam
Zaten duygu sömürüsü yaptığını biliyorum amacı ilgi çekmek @cehennet in bizde istediğini veriyoruz fmdlkskfd

• Güldürdün
Reactions: cehennet and Dosi
Diğer konuda seni kötülüyordu. Bir ceza verme zamanı geldi. Nickini 13. Adam yapalım:A @12.Adam

Spesifik bir şey yok. Genel olarak söyledim. Yasak Elma yorum konusunda Şahika'nın bacaklarına baktığın için kendini günahkar hissetmişsin. O vicdan azabı gelebilir mesela aklına:A

6 kişi etiketliyorum. Konuda olun demişsin. Ben yoktum. Istemedin sandım.
Haaa senin mevzun o :A Twitter'da yazdığım 6 kişiden bahsettim orda :A sonra konuda olmayanları yaptım :A @xdragxx @Cervantes @EmreCan

Ah ah çok vicdan azabı çektim şuan bunun için öyle üzülüyorum ki bilemezsin
------

Haaa senin mevzun o :A Twitter'da yazdığım 6 kişiden bahsettim orda :A sonra konuda olmayanları yaptım :A @xdragxx @Cervantes @EmreCan
Ne yaptın anlamadım :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Sen onuda kaçırırsın :A
------

Demi, sen hep zaten şu 2 tanede kırmızı çıkmış, diğerinde de olmaz derdin :A bende o esnada acelem vardı hızlı hızlı gittik üst üste gitti kırmızılar. Korktum 12 Adam'dan :A 13 numara büyüktür deyip açtım, 15 için kırmızı hissediyorum deyip açtım :/
Geldim ya 2 gündür daha ne istiyorsun ne kaçırması. :A

• Sinir Bozucu
Reactions: Dosi
Kimse birşey demiyor ki. Direk açıyorum bende.
Neyse 2 @serhatt diyorum @Tolstoyevski
40.000 açmışım gayet iyi, düşük demiştim yanılmadım yine. :A
------

Benim duyumlarıma göre senin kırmızı halı istemen @serhatt 'ı kızdırmış ve ayağını kaydırmış. Kırmızı halı sadece bana serilebilir demiş. :A
Aynen öyle. :A
------

Elbette. :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes and Dosi