Evet gelmiş param.Hesabına bak şimdi gelmiştir 20.000 in. Hayırlı olsun güle güle kullan.
Evet gelmiş param.Hesabına bak şimdi gelmiştir 20.000 in. Hayırlı olsun güle güle kullan.
Mini yarışmalar özel değil miydi2 gün boyunca sizlerle beraber olacağız arkadaşlarBayram özel yapamadık ama hafta sonu özel yaptık en azından
![]()
Yani seni kast ettim orada seni özel olarak yarıştıracaktık yaMini yarışmalar özel değil miydi![]()
Bi yarışamadım. Herhalde mavi alırım diye böyle ertelenip durduYani seni kast ettim orada seni özel olarak yarıştıracaktık ya![]()
Kısasa kısas o halde 😠Kısas yaptım😡
Kısasa kısas o halde 😠
Sen ancak kolaya kaçıp durum güncellemelerinden yapabilirsin ama ben ansızın normal konularda sana savaş açmış olurum üşenmeden, aramızdaki fark... 😉Bana bir şeyi yapamazsın de ve izle. 😉
Sen ancak kolaya kaçıp durum güncellemelerinden yapabilirsin ama ben ansızın normal konularda sana savaş açmış olurum üşenmeden, aramızdaki fark... 😉
Mevzuyu anlamadım
Hayır onu herkes kapatabiliyor. Sende yaparsın ama yöneticiye işlemez o ayrı ama favorilere kapanırHesabına girince son etkinliklerin açılmıyor. Yönetici olmanın verdiği eşitsizlikten kaynaklı bu durum. Her şey eşit olsa böyle olmazdı.👎👎👎👎
Karşılığını misliyle böyle ödedin işte, bizde söz gümüşse sükut altındır..Hesabına girince son etkinliklerin açılmıyor. Yönetici olmanın verdiği eşitsizlikten kaynaklı bu durum. Her şey eşit olsa böyle olmazdı.👎👎👎👎
Mevzuyu anlamadım
------
Hayır onu herkes kapatabiliyor. Sende yaparsın ama yöneticiye işlemez o ayrı ama favorilere kapanır
Karşılığını misliyle böyle ödedin işte, bizde söz gümüşse sükut altındır..
https://fav10.net/forum/search/32180/ burası nasıl açılmıyor bilemiyorum artık....
İşlemiyor işte. Eşit değiliz.
O bana olmamış atmış bende ona attım sonra öyle devam etti.
------
Niye siliyorsun olmamışlarımı
Arada bana niye fırlattınİşlemiyor işte. Eşit değiliz.
O bana olmamış atmış bende ona attım sonra öyle devam etti.
------
Niye siliyorsun olmamışlarımı
Diss çekme neyi hatırlattı?Atılan dissleri ya da diğer tepkileri silmek bizim için imkansız o yetki yok ama ben sana misliyle iade ettim sen genellikle durum güncellemelerime dadanırkenProfilimde mesaj sayıma tıklarsan zaten tüm mesajlar gözüküyor kapalı olma durumu yok yani
Benle savaşamazsın...
Sana yapılan haksızlıklarıArada bana niye fırlattın
Diss çekme neyi hatırlattı?![]()
Atılan dissleri ya da diğer tepkileri silmek bizim için imkansız o yetki yok ama ben sana misliyle iade ettim sen genellikle durum güncellemelerime dadanırkenProfilimde mesaj sayıma tıklarsan zaten tüm mesajlar gözüküyor kapalı olma durumu yok yani
Benle savaşamazsın...
Arada bana niye fırlattın
Diss çekme neyi hatırlattı?![]()