@12.Adam 'ı etiketlememişsin. Sana büyük yardımı dokunur, biliyorsun.@Turkuazz @serhatt @MEnes @MasacRE
@EmreCan @seyfullXh @Özgür yarın sıra geliyor bana. Olun burda
Yakın beni, yakayım sizi @Mircan Saye dün formundaydı. Onu dinlerim
@12.Adam 'ı etiketlememişsin. Sana büyük yardımı dokunur, biliyorsun.@Turkuazz @serhatt @MEnes @MasacRE
Yarın onun akrabalarını ziyafette tabağında yerken yazık demeyeceksin ama, ne kadar lezzetli olmuş daha yok mu diyeceksin
Enerjim 0 olurYarın onun akrabalarını ziyafette tabağında yerken yazık demeyeceksin ama, ne kadar lezzetli olmuş daha yok mu diyeceksin
Tamam tamam sana tavuk eti hazır ederiz yeter ki sen iste (parantez içi)Enerjim 0 olur
Saat ver.@Turkuazz @serhatt @MEnes @MasacRE
Daha konuşmadım diğerleri ile ama 7 falan nasıl?Saat ver.
Şimdilik uyar gibi.Daha konuşmadım diğerleri ile ama 7 falan nasıl?
Yarım olacak 9'da biter en geç ve pazara devam
Ben sen @Tolstoyevski toplantı yaparızHafta sonu VMYM gecesi olacak
Bugün nedense mal gibiyim sebepsiz bir yorgunluk var üstümde yarın yaparızBen sen @Tolstoyevski toplantı yaparız
Tamam gündüzden yaparız toplantı. Saat 7 mi 9mu hangi saat uyarsa 11 öncesi yarıda kesmek şartı ile @serhattBugün nedense mal gibiyim sebepsiz bir yorgunluk var üstümde yarın yaparız
11'den sonra ne haltlar yiyeceksin?Tamam gündüzden yaparız toplantı. Saat 7 mi 9mu hangi saat uyarsa 11 öncesi yarıda kesmek şartı ile @serhatt
İşten eve dönenler var. Telefon başında olamam sizde gece bizde daha akşam11'den sonra ne haltlar yiyeceksin?
Haklısın hep unutuyorum şu saat farkını.İşten eve dönenler var. Telefon başında olamam sizde gece bizde daha akşam
Kışın 2 saat ama yazında bizde geç kararınca başka bir durum oluyorHaklısın hep unutuyorum şu saat farkını.
Gerçekten sıra dışı olaylar.Kışın 2 saat ama yazında bizde geç kararınca başka bir durum oluyor
Daha şimdi yeni karanlık oldu ama bir kaç saate açılır gerçi artık kısalmaya başladı. Aralık ve Ocak'ta ise ayın en az 20 günü rahat güneşsiz ve karanlık geçerGerçekten sıra dışı olaylar.
Yok daha nelerSen sebep oldun işte.