Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 4. Hafta - Bayram Özel Haftası 🍒

@Dosi gülüyon da ciddiyim :A
95 kilodan 70'e düşünce bana olmayan tüm kıyafetleri toplayıp bit pazarında satmıştım çoğu da sağlamdı :A 150 lira kazanmıştım :A

Çok ilginç bir hafta oldu.
@xdragxx @Tolstoyevski başka bir gün planlama yapalım. Bu akşamdan ders alalım. Bize @12.Adam tarafından komplo kuruldu.
Takım arkadaşının saniyesinde modunu düşürdü bir de :A
Tek olsa bile öyle bir yarışma yok ki. Kim bu zamana kadar 14 numara son kararım demiş benle muhatap bile olmadan :A

Yok zaten ben baş patronum. Elimi sürmem :A @Tolstoyevski zorla yemek yaptırmaya çalışıyor. Bende olsa olsa onlar olur dedim. İşim yok gidip 24 yarışmacı + 2 sunucu + onlarca seyirci + Hamdi Bey'e yemek yapacağım :A
:A

Ama ben senin el yemeğini övüyordum....

• Güldürdün
Reactions: Dosi
@Dosi gülüyon da ciddiyim :A
95 kilodan 70'e düşünce bana olmayan tüm kıyafetleri toplayıp bit pazarında satmıştım çoğu da sağlamdı :A 150 lira kazanmıştım :A
Yok ben oranın nasıl bir yer olduğunu bilmiyorum.
Bizim burada bir pazar var farklı. Galiba o tarz. Hem yeni hem eski şeyler olabiliyor. 3 bina var artı dışarda çadır var her yerde sebzeden giysiye baya şey var. Çoğunluğu yabancılar satarlar :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Yok ben oranın nasıl bir yer olduğunu bilmiyorum.
Bizim burada bir pazar var farklı. Galiba o tarz. Hem yeni hem eski şeyler olabiliyor. 3 bina var artı dışarda çadır var her yerde sebzeden giysiye baya şey var. Çoğunluğu yabancılar satarlar :A
Ankara'nın en pis yerlerinden bir tanesiydi :A Ulus Benderesi olarak geçiyor sjklgjks Çok değişik tipler vardı tüm kıyafetlerimi 20 liraya almak isteyen tipler vardı...

Takım arkadaşının saniyesinde modunu düşürdü bir de :A
Tek olsa bile öyle bir yarışma yok ki. Kim bu zamana kadar 14 numara son kararım demiş benle muhatap bile olmadan :A
Sana iyi ayar verdi ama @12.Adam :A
Ama ben senin el yemeğini övüyordum....
Övüp yormak istedin ama :A off acıktım birden hissettim. Birşeyler atıştırayım :A
------

Ankara'nın en pis yerlerinden bir tanesiydi :A Ulus Benderesi olarak geçiyor sjklgjks Çok değişik tipler vardı tüm kıyafetlerimi 20 liraya almak isteyen tipler vardı...
Niye hemen sattın, belki yine kilo alırdın :A

Övüp yormak istedin ama :A off acıktım birden hissettim. Birşeyler atıştırayım :A
Ayarı en sonunda kendisi yedi ama :A Bundan sonra kara listeme aldım bile..
------

------

Niye hemen sattın, belki yine kilo alırdın :A
Yok o kadar kilo almamak için motive de olmam lazım :A

Dün geceki yorucu gün sonrası herkes tatili hak etti.
2 günlük doğa ile iç içe olacağımız bir mekanda tatil planlıyoruz. @Tolstoyevski konsept yiyecek vs her bi şey ile uğraşacak :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski