Tamam o zaman 15 numara Burak deniz olsun. Sence de uygun mu @cehennetHayır 16 @Cervantes ben edit etmiştim @xdragxx @cehennet @Mircan Saye
- bazinga
- Alos
- EmreCan
- Tolstoyevski
- serhat
- BARON男爵
- Özgür
- Emre Ozansoy
- Angelica
- Gerekli24
- Veteran
- mrt-06
- eskici
- slhttnmtl
- Burak Deniz
- Cervantes
Beni çıkarıp Akın Akınözü yazmışlar.Hayır 16 @Cervantes ben edit etmiştim @xdragxx @cehennet @Mircan Saye
- bazinga
- Alos
- EmreCan
- Tolstoyevski
- serhat
- BARON男爵
- Özgür
- Emre Ozansoy
- Angelica
- Gerekli24
- Veteran
- mrt-06
- eskici
- slhttnmtl
- Burak Deniz
- Cervantes
Burada yapmıştım :SKutuyu açacak kişiler
@bazinga @Alos @Emre Ozansoy @EmreCan @Özgür @BARON男爵 @Gerekli24 @Tolstoyevski @Veteran @mrt-06 @eskici @slhttnmtl @Angelica @12.Adam @cehennet
- bazinga
- Alos
- EmreCan
- Tolstoyevski
- serhat
- BARON男爵
- Özgür
- Emre Ozansoy
- Angelica
- Gerekli24
- Veteran
- mrt-06
- eskici
- slhttnmtl
- Burak Deniz
- Cervantes
Konuya ayarlıyayım.
@xdragxx para ağacını düz ekle sende![]()
Hayır 16 @Cervantes ben edit etmiştim @xdragxx @cehennet @Mircan Saye
- bazinga
- Alos
- EmreCan
- Tolstoyevski
- serhat
- BARON男爵
- Özgür
- Emre Ozansoy
- Angelica
- Gerekli24
- Veteran
- mrt-06
- eskici
- slhttnmtl
- Burak Deniz
- Cervantes
Nerde etmiştin tam olarakHayır 16 @Cervantes ben edit etmiştim @xdragxx @cehennet @Mircan Saye
- bazinga
- Alos
- EmreCan
- Tolstoyevski
- serhat
- BARON男爵
- Özgür
- Emre Ozansoy
- Angelica
- Gerekli24
- Veteran
- mrt-06
- eskici
- slhttnmtl
- Burak Deniz
- Cervantes
Beni çıkarıp Akın Akınözü yazmışlar.Hiçte sevmem kendisini.
Ben vmym ortak konuşma kutusundan aldımBurada yapmıştım :S
Konuda da etmiştim. Tarihçeye bak. Sen sonra değiştirmişsinNerde etmiştin tam olarak![]()
Tamam o zaman 15 numara Burak deniz olsun. Sence de uygun mu @cehennet
Katılıyorum. O zaman kutumuz 15 olsun.Bilemedim. Az önce Burak Deniz seçilmedi diye üzüldüm ama küçükte olabilir kutusunda. Yine de misafire düşük denk gelmez diye düşünüyorum.
Ben ortak kutuya göre yapmışım neyse burada hata olsunKonuda da etmiştim. Tarihçeye bak. Sen sonra değiştirmişsin![]()
Kalsın öyle ya. Yarışan arkadaşların gönlü olsun. Benim için sıkıntı yok.Burada yapmıştım :S
Akın Akınöz vardı ama @Cervantes listede değil diye onunyazdım yetlne ama kura anyı olduğu gibiydiBilemedim. Az önce Burak Deniz seçilmedi diye üzüldüm ama küçükte olabilir kutusunda. Yine de misafire düşük denk gelmez diye düşünüyorum.
Aynen farkı yok yaniAkın Akınöz vardı ama @Cervantes listede değil diye onunyazdım yetlne ama kura anyı olduğu gibiydi
Biz 15 diyoruz. @cehennetBen ortak kutuya göre yapmışım neyse burada hata olsunPara ağacında hata olmasın da
@cehennet @Mircan Saye hala 16 mı![]()