Hocalığı batsın geçmiş yarışma mesajlarını oku ne demek istediğimi anlayacaksın.
Geçen yarışmalarda sadece benim ve @xdragxx ın iletilerini okuman yeterliaa öyle deme şimdi bir sürü yarışma oldu hangisine bakacam![]()
Bana da fark etmez
Yok ben yarışmayı 21.00 de başlayacağını zannettiğimi söylemiştim acun bey@Mircan Saye müsait değilim 21.00 sonrası gelecem dememiş miydin?![]()
@Mircan Saye müsait değilim 21.00 sonrası gelecem dememiş miydin?![]()
Sen başlığı düzeltBana da fark etmez![]()
Öyle birşey demedi. Siz 21 de başlamayacakmıydınız demişti@Mircan Saye müsait değilim 21.00 sonrası gelecem dememiş miydin?![]()
Sen başlığı düzelt
Keşke sinirleneceğine direkt deseydinÖyle birşey demedi. Siz 21 de başlamayacakmıydınız demişti
Sende arafta kalacaksın.Hic bir zaman ilk 11de olamayacaksın. 12. Adam olarak kalacaksın.![]()
Senin için daha iyi oldu böyle. Otur, izle. Eğlenceyi kaçırma.@Cervantes @Angelica Ahahahahahaha
Kaçırır mıyım hiç, yesinler birbirleriniSenin için daha iyi oldu böyle. Otur, izle. Eğlenceyi kaçırma.![]()
Kasti olarak yapmadın bence olayı anlamadığın için son kararım diyip durdunKaçırır mıyım hiç, yesinler birbirlerini![]()