🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

Yine pek çok ülkeden yasak yiyeceğiz bu gidişle. :(

Avrupa'da günde 45 üstü ölüm ortalaması olan tek ülke Rusya. Almanya'da Fransa'da bile günde 20 civarına düştü ölümler, 66 aşırı yüksek ki bayramda katlanacaktır...

Yine pek çok ülkeden yasak yiyeceğiz bu gidişle. :(

Avrupa'da günde 45 üstü ölüm ortalaması olan tek ülke Rusya. Almanya'da Fransa'da bile günde 20 civarına düştü ölümler, 66 aşırı yüksek ki bayramda katlanacaktır...
Aşıya çok karşı olanlar var Türkiye’de @bazinga

• Üzücü
Reactions: bazinga
E6rIsC1WEAQBo7d

Yeni aşı olanlar durma noktasına geldi maalesef. :( Aşı olmayanlara kısıtlama şart...
Kısıtlama olmasa bile devletin aşı teşvikini arttırması gerekiyor bence, sadece Twitter üzerinden çağrı yaparak olmuyor artık. Amerika'daki veya diğer başka ülkelerdeki gibi aşı olanlara özel bir şeyler düşünülebilir...

• Beğendim
Kısıtlama olmasa bile devletin aşı teşvikini arttırması gerekiyor bence, sadece Twitter üzerinden çağrı yaparak olmuyor artık. Amerika'daki veya diğer başka ülkelerdeki gibi aşı olanlara özel bir şeyler düşünülebilir...
Sadece aşı olanların katılabileceği ücretsiz konser, sinema etkinlikleri düzeltilsin. :A Şaka şaka Türkiye'de yaşıyoruz, birer paket makarna versinler. :A

Şaka bir yana cidden teşvik edici bir şeyler yapılmalı geç olmadan...

Sadece aşı olanların katılabileceği ücretsiz konser, sinema etkinlikleri düzeltilsin. :A Şaka şaka Türkiye'de yaşıyoruz, birer paket makarna versinler. :A
İlk cümle zaten kısıtlama oluyor ki bence işin sonunda o da şart, yoksa tekrar kapanacağız evlere. :A Birer paket makarnaya bile 1. doz aşısını olanların oranı %85'leri falan görür, bunun yanına kömür falan da eklerlerse bu iş tamamdır. :A

• Beğendim
Benim ünideki arkadaşlarım bile aşı karşıtlarından etkilenip "acaba yaptırmakla hata mı ettik" diyorlar. Ülkemizde kitlesel cahillik çok çabuk yayılır, bunda da görüyoruz...

• Üzücü
Muhteşem, bu gidişle bırak sonbaharda kapanma yaşamamayı halimiz daha beter olacak. Bu yüzden bu güzelim yazın tadını çıkarmamız lazım çünkü yeniden başa döneceğiz...

Yeniden başa döneceğimizi sanmıyorum. En kötü aşı olmayanlara kısıtlama getirirler. Vaka sayısı çok artsa bile ölüm sayısı aynı oranda artmayacak. Ölenlerin çoğu aşı olmayanlar olacağı için de "kendileri edip kendileri buldu" bakış açısı olacak. Tabii aşı olmayanlar yüzünden arada aşı olanlardan da kaybettiklerimiz olacak düşük oranda da olsa. :(

Yeniden başa döneceğimizi sanmıyorum. En kötü aşı olmayanlara kısıtlama getirirler. Vaka sayısı çok artsa bile ölüm sayısı aynı oranda artmayacak. Ölenlerin çoğu aşı olmayanlar olacağı için de "kendileri edip kendileri buldu" bakış açısı olacak. Tabii aşı olmayanlar yüzünden arada aşı olanlardan da kaybettiklerimiz olacak düşük oranda da olsa. :(
Yunanistan’da bile var aşı karşıtı Malta yüzde 76 kişi aşı olmuş ikinci doz yüzde 71

• Beğendim