The_Erinch
Süper Favori Üye
Kurtulda bir Martıları dinleyek 😁😁İlk haftam bayağı iyiydi ama çok küçük farkla elenirsem üzülürüm![]()
Kurtulda bir Martıları dinleyek 😁😁İlk haftam bayağı iyiydi ama çok küçük farkla elenirsem üzülürüm![]()
En son zirvedeydin, gözün doysun biraz. Bu neyin sitemi...Oyların hepsine baktım da 1 puan verenleri gerçekten anlamıyorum böylesine kült olmuş bir şarkı. Pes
Tam puanı hak eden bir parçaydı kesinlikle. Çok iyi bir seçim yapmışsın bu hafta.Oyların hepsine baktım da 1 puan verenleri gerçekten anlamıyorum böylesine kült olmuş bir şarkı. Pes
Atacanım müzik zevki bu damak zevki gibidir. Sen tam puan verenlere bak 😎😎😎Oyların hepsine baktım da 1 puan verenleri gerçekten anlamıyorum böylesine kült olmuş bir şarkı. Pes
Bir ara @Dosi nin yaptığı etkinlikten beri Merve Özbeyi bir sevmem var. Zaten pek tanıdığım isim yok ama bu kadının her şarkısını seviyorum şu ana kadar
Onu sonlara doğru saklamıştım ama elenmezsem planları öne çekeceğim gibiKurtulda bir Martıları dinleyek 😁😁
Şart 😁Onu sonlara doğru saklamıştım ama elenmezsem planları öne çekeceğim gibi![]()
![]()
@Angelica abla 3 puan ne.![]()
Bence bu kadar iyi bir şarkıyı 2.haftada harcayarak kötü bir seçim yapmış.Tam puanı hak eden bir parçaydı kesinlikle. Çok iyi bir seçim yapmışsın bu hafta.![]()
Okadar çeneye takip edemez oldun 😂😂😂
Ben elendim maalesef.
1 puan vereni cidden ben bile anlamadım diyeceğim müzikten pek anlamam ama ben bile daha önce duydum mükemmel şarkıOyların hepsine baktım da 1 puan verenleri gerçekten anlamıyorum böylesine kült olmuş bir şarkı. Pes
İçerdeyi dışarıda izleyenlere bişi dememEskici de![]()
Bir dahaki hafta merdaneni geçir kafasınaMarul beni kandıramaz![]()
@kerem sen açıklayana kadar ben çalışmalara başladım.Pinhani'yi zirveye taşıyan herkese teşekkürler.2 haftadır harika gidiyoruz.
Zirveyle başladık şampiyonlukla bitireceğiz bu sezonun birincisi belli.
![]()
Bu da doğru, grubun diğer şarkıları nasıl olur bilmiyorum ama daha iyisi gelmez gibi.Bence bu kadar iyi bir şarkıyı 2.haftada harcayarak kötü bir seçim yapmış.@mrt-06
ben ona mı kaldım
Konudan bağımsız sen de bundan sonra ortamlarda zevkliyim diye takılma. Bu haftaki oyların berbat VE ÖTESİYDİ.