Ben genel olarak bu tarz şarkıları ne yazık ki sevemiyorum ama Manga biraz hoşuma gidiyor mor ve ötesi olmuyor bende umarım ilerleyen haftalarda beğenebilirim.@Gerekli24 Daha iyi puanlar bekliyorum artık. Geçen haftaki şarkıma gürültülü demiştin, bu hafta daha hafif bir şarkıyla yarıştım.
Manga düşündüğümden daha iyi gidiyor.@12.Adam
18 p Tarkan
17 p Demi
16 p Pinhani
15 p Yeni Türkü
14 p Manga
13 p M v Ö
12 p Pinhani
11 p Model
10 p Candan Erçetin
9 p İzel
8 p Mfö
7 p Hadise
6 p Ebru Gündeş
5 p Serdar Ortaç
4 p Edis
3 p Merve Ö
2 p Tuğba Yurt
1 p Teoman
Neyi hakettim be, şarkı güzel, klip desen alev.Hakettin.
Hangisine bakacağını şaşırıp yoruluyor işte niye anlamıyorsun @Maskeli Fedai ilr fındık kırmış biri @xBUGRAx neticede nefes alsın yeter diyorAksine erkek olduğu için sevmen lazım.
Seni nasıl anons ettiğimi görmedin mi?Hangi konuda
Gruplardaki erkekler parlak olmuyor.Aksine erkek olduğu için sevmen lazım.
Bir Derim Var,la yarışsaydın o zaman.@Gerekli24 Daha iyi puanlar bekliyorum artık. Geçen haftaki şarkıma gürültülü demiştin, bu hafta daha hafif bir şarkıyla yarıştım.
Evet güzel olmuş teşekkür ederimSeni nasıl anons ettiğimi görmedin mi?
Onlara mı kaldım be hepsinin saç baş dağınık bağımlı gibi tipler.Hangisine bakacağını şaşırıp yoruluyor işte niye anlamıyorsun @Maskeli Fedai ilr fındık kırmış biri @xBUGRAx neticede nefes alsın yeter diyor
Gülben de son zamanlarda zengin ve göbekli seviyorduOnlara mı kaldım be hepsinin saç baş dağınık bağımlı gibi tipler.
Üzüldüm buna. Tamamen şarkının bende bıraktığı etkiye göre puanlarımı vermeye çalışıyorum. Muhtemelen 2 şarkı da bende iyi bir etki bırakmamıştır. Bundan sonraki haftalara daha iyi puan verebileceğim şarkılar olur umarım.@Cervantes ikidir düşük puanlar veriyorsun, hayal kırıklığı.
Kocalarını niye ezberledin Emoş?Gülben de son zamanlarda zengin ve göbekli seviyordu
Senle mi fındık kırsaydı Allah'ın paçozu.Hangisine bakacağını şaşırıp yoruluyor işte niye anlamıyorsun @Maskeli Fedai ilr fındık kırmış biri @xBUGRAx neticede nefes alsın yeter diyor
Sana Edis gibi 3-4 erkeğin olduğu gruplar lazım anladım.Gruplardaki erkekler parlak olmuyor.