Ben genel olarak bu tarz şarkıları ne yazık ki sevemiyorum ama Manga biraz hoşuma gidiyor mor ve ötesi olmuyor bende umarım ilerleyen haftalarda beğenebilirim.@Gerekli24 Daha iyi puanlar bekliyorum artık. Geçen haftaki şarkıma gürültülü demiştin, bu hafta daha hafif bir şarkıyla yarıştım.![]()
Manga düşündüğümden daha iyi gidiyor.@12.Adam
18 p Tarkan
17 p Demi
16 p Pinhani
15 p Yeni Türkü
14 p Manga
13 p M v Ö
12 p Pinhani
11 p Model
10 p Candan Erçetin
9 p İzel
8 p Mfö
7 p Hadise
6 p Ebru Gündeş
5 p Serdar Ortaç
4 p Edis
3 p Merve Ö
2 p Tuğba Yurt
1 p Teoman
Neyi hakettim be, şarkı güzel, klip desen alev.Hakettin.![]()
Hangisine bakacağını şaşırıp yoruluyor işte niye anlamıyorsunAksine erkek olduğu için sevmen lazım.![]()
Seni nasıl anons ettiğimi görmedin mi?Hangi konuda![]()
Gruplardaki erkekler parlak olmuyor.Aksine erkek olduğu için sevmen lazım.![]()
Bir Derim Var,la yarışsaydın o zaman.@Gerekli24 Daha iyi puanlar bekliyorum artık. Geçen haftaki şarkıma gürültülü demiştin, bu hafta daha hafif bir şarkıyla yarıştım.![]()
Evet güzel olmuşSeni nasıl anons ettiğimi görmedin mi?![]()
Onlara mı kaldım be hepsinin saç baş dağınık bağımlı gibi tipler.Hangisine bakacağını şaşırıp yoruluyor işte niye anlamıyorsun@Maskeli Fedai ilr fındık kırmış biri @xBUGRAx neticede nefes alsın yeter diyor
![]()
Gülben de son zamanlarda zengin ve göbekli seviyorduOnlara mı kaldım be hepsinin saç baş dağınık bağımlı gibi tipler.![]()
Üzüldüm buna.@Cervantes ikidir düşük puanlar veriyorsun, hayal kırıklığı.![]()
Kocalarını niye ezberledin Emoş?Gülben de son zamanlarda zengin ve göbekli seviyordu![]()
Senle mi fındık kırsaydı Allah'ın paçozu.Hangisine bakacağını şaşırıp yoruluyor işte niye anlamıyorsun@Maskeli Fedai ilr fındık kırmış biri @xBUGRAx neticede nefes alsın yeter diyor
![]()
Sana Edis gibi 3-4 erkeğin olduğu gruplar lazım anladım.Gruplardaki erkekler parlak olmuyor.![]()