Nedense hiç sevmiyorum şarkıyıBu haftaki neyse de Yolla 'ya nasıl 10 verdin?![]()
Nedense hiç sevmiyorum şarkıyıBu haftaki neyse de Yolla 'ya nasıl 10 verdin?![]()
Ben 10 puan verdimhoş Yolla şarkısında öyleydi galiba
------
Bir kaç aya görelim senizamanla pişersin
daha şimdiden ortalık karıştırıyorsun, sonrasını düşünemiyorum
yoksa bende pek tartışan biri değilim. Sessiz kalmak en büyük silahım
![]()
Rakip porgram hangisi?
Silah derken beni kavgadan sessizliğim koruyorBenim gözyaşlarım falan diyormuşum.Silah falan yok bende. Burada silaha ihtiyaç yok ki yoksa var mı😱
Doğru Acun Bey'in rakibi olamazRakip porgram hangisi?![]()
Sjjsja onu demek istemiştim ama jeton düştü şimdi anladım galiba durumuDoğru Acun Bey'in rakibi olamaz![]()
Güzel şarkı aslında ya.Nedense hiç sevmiyorum şarkıyıaslında 6 puan vermiştim. Diğer şarkılar berbat olunca yukarı kaydı
![]()
Ben yokum ordaGüzel şarkı aslında ya.Sen ve @xdragxx koruyun biraz beni MS ' de. Ben çok acemiyim. Beni yamyam gibi yerler bunlar.
![]()
@xdragxx 'in ora ile alakası yok, ben ise etiketlere harika güldürü atarak kendimi koruyorumGüzel şarkı aslında ya.Sen ve @xdragxx koruyun biraz beni MS ' de. Ben çok acemiyim. Beni yamyam gibi yerler bunlar.
![]()
Ben de şuan takip etmiyorum ama oylar paylaşılınca saldırı başlıyor.Ben yokum orda![]()
Herkesi memnun edemezsin çünkü mantı değilsin...Ben de şuan takip etmiyorum ama oylar paylaşılınca saldırı başlıyor.![]()
Benimki açıklandıBen de şuan takip etmiyorum ama oylar paylaşılınca saldırı başlıyor.![]()
Daha sonra planlarız artık sen zaman uygun görürsen ama sağım solum belli olmuyor 26'sı gibi de harekete geçilebilir geçilmeye de bilir
Aynen şarkı kötü olunca ben de tahammül edemeyip yapıştırıyorum kötü puanları.
Sen de haklısın Acun Bey.Herkesi memnun edemezsin çünkü mantı değilsin...
Google'da arat istersen
Tamam bura sakinleşince bakayım ama galiba klişe bir söylem?Google'da arat istersen![]()
Benim buradaki lakabım Acun Bey dimiTamam bura sakinleşince bakayım ama galiba klişe bir söylem?![]()
Şu an beynim durmuş durumda yeni yemek yedim galiba ama bakarız artık planlayıcı sensin nasılsa