Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 4. Hafta - Bayram Özel Haftası 🍒

Ben 10 puan verdim :A hoş Yolla şarkısında öyleydi galiba :A
------

Bir kaç aya görelim seni :A zamanla pişersin :A daha şimdiden ortalık karıştırıyorsun, sonrasını düşünemiyorum :A yoksa bende pek tartışan biri değilim. Sessiz kalmak en büyük silahım :A

Benim gözyaşlarım falan diyormuşum.:F Silah falan yok bende. Burada silaha ihtiyaç yok ki yoksa var mı😱

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Güzel şarkı aslında ya. :A Sen ve @xdragxx koruyun biraz beni MS ' de. Ben çok acemiyim. Beni yamyam gibi yerler bunlar. :A
@xdragxx 'in ora ile alakası yok, ben ise etiketlere harika güldürü atarak kendimi koruyorum :A herkese iyi puan verecek değiliz :A forumda çok iyi anlaştığım @Özgür kapıyor benden 2 ve 1 leri :A ne yapayım hitap etmeyince olmuyor :A

@Tolstoyevski nezaman başlayacak yeni bölüm? :A merakla yeni para kazandıracak programı bekliyorum :A
Daha sonra planlarız artık sen zaman uygun görürsen ama sağım solum belli olmuyor 26'sı gibi de harekete geçilebilir geçilmeye de bilir :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes and Dosi
@xdragxx 'in ora ile alakası yok, ben ise etiketlere harika güldürü atarak kendimi koruyorum :A herkese iyi puan verecek değiliz :A forumda çok iyi anlaştığım @Özgür kapıyor benden 2 ve 1 leri :A ne yapayım hitap etmeyince olmuyor :A
Aynen şarkı kötü olunca ben de tahammül edemeyip yapıştırıyorum kötü puanları. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi