Nedense hiç sevmiyorum şarkıyı aslında 6 puan vermiştim. Diğer şarkılar berbat olunca yukarı kaydıBu haftaki neyse de Yolla 'ya nasıl 10 verdin?
Nedense hiç sevmiyorum şarkıyı aslında 6 puan vermiştim. Diğer şarkılar berbat olunca yukarı kaydıBu haftaki neyse de Yolla 'ya nasıl 10 verdin?
Ben 10 puan verdim hoş Yolla şarkısında öyleydi galiba
------
Bir kaç aya görelim seni zamanla pişersin daha şimdiden ortalık karıştırıyorsun, sonrasını düşünemiyorum yoksa bende pek tartışan biri değilim. Sessiz kalmak en büyük silahım
Rakip porgram hangisi?
Silah derken beni kavgadan sessizliğim koruyor sen direk gözyaşı ile manipüle ediyorsunBenim gözyaşlarım falan diyormuşum. Silah falan yok bende. Burada silaha ihtiyaç yok ki yoksa var mı😱
Doğru Acun Bey'in rakibi olamazRakip porgram hangisi?
Sjjsja onu demek istemiştim ama jeton düştü şimdi anladım galiba durumuDoğru Acun Bey'in rakibi olamaz
Güzel şarkı aslında ya. Sen ve @xdragxx koruyun biraz beni MS ' de. Ben çok acemiyim. Beni yamyam gibi yerler bunlar.Nedense hiç sevmiyorum şarkıyı aslında 6 puan vermiştim. Diğer şarkılar berbat olunca yukarı kaydı
Ben yokum ordaGüzel şarkı aslında ya. Sen ve @xdragxx koruyun biraz beni MS ' de. Ben çok acemiyim. Beni yamyam gibi yerler bunlar.
@xdragxx 'in ora ile alakası yok, ben ise etiketlere harika güldürü atarak kendimi koruyorum herkese iyi puan verecek değiliz forumda çok iyi anlaştığım @Özgür kapıyor benden 2 ve 1 leri ne yapayım hitap etmeyince olmuyorGüzel şarkı aslında ya. Sen ve @xdragxx koruyun biraz beni MS ' de. Ben çok acemiyim. Beni yamyam gibi yerler bunlar.
Ben de şuan takip etmiyorum ama oylar paylaşılınca saldırı başlıyor.Ben yokum orda
Herkesi memnun edemezsin çünkü mantı değilsin...Ben de şuan takip etmiyorum ama oylar paylaşılınca saldırı başlıyor.
Benimki açıklandı fazla sitem yemedim. En fazla diss atmışlarBen de şuan takip etmiyorum ama oylar paylaşılınca saldırı başlıyor.
Daha sonra planlarız artık sen zaman uygun görürsen ama sağım solum belli olmuyor 26'sı gibi de harekete geçilebilir geçilmeye de bilir@Tolstoyevski nezaman başlayacak yeni bölüm? merakla yeni para kazandıracak programı bekliyorum
Aynen şarkı kötü olunca ben de tahammül edemeyip yapıştırıyorum kötü puanları.
Sen de haklısın Acun Bey.Herkesi memnun edemezsin çünkü mantı değilsin...
Google'da arat istersen
Tamam bura sakinleşince bakayım ama galiba klişe bir söylem?Google'da arat istersen
Benim buradaki lakabım Acun Bey dimi O yüzden fena bir espri değildi bence...Tamam bura sakinleşince bakayım ama galiba klişe bir söylem?
Şu an beynim durmuş durumda yeni yemek yedim galiba ama bakarız artık planlayıcı sensin nasılsa