Dur bekle biraz daha yazıyorumBen biraz oralardan geldim 1 gün boyunca pek girmedim foruma
@Dosi de aktif olunca açıklarız
O yarışana kadar çok zaman geçer ama sizi temsilen seyirci olacak @MEnes@MEnes yoldaşım hepimizi temsil ederek büyük ödülü kazanacaktır yarışmada. Desteklerimiz yoldaşımızla @Sherlock @Maskeli Fedai
Eveeet bir diğer sürpriz de mini yarışmada 2 kişi ile birlikte yapmak olacak arkadaşlar. Yani iki kişi ortak olarak yarışılacak. Tabii ki duruma göre mini yarışmada tek yarışmacı olduğu da olacak
Bunu da yarın saat 21.00 sularında yapmayı düşünüyoruz Eğer yarın için müsaitseniz yeni formatın ilk yarışmacıları @serhatt ve @cehennet olacak
------
@Dosi
Tabii ki teklinin olduğu gibi olmayacak para ağacı. Para ikiye bölüneceği için ona göre ayar çekeriz2 kat fazla para acaksa olur @serhatt
Tabii ki teklinin olduğu gibi olmayacak para ağacı. Para ikiye bölüneceği için ona göre ayar çekeriz
Moderna biraz hastanede yatırır o kadarDur bekle biraz daha yazıyorum
------
O yarışana kadar çok zaman geçer ama sizi temsilen seyirci olacak @MEnes
Orası artık size bağlı kendi aranızda nasıl planlıyorsanızParanın 10'da 1'ini veririm @serhatt 'a
Yarı yarıya paylaşmak daha İyiParanın 10'da 1'ini veririm @serhatt 'a
Bakalım senin kadar adaletli olacaklar mı reisYarı yarıya paylaşmak daha İyi
Yarı yarıya paylaşmak daha İyi
Bari birkaç tane daha 500.000 koyun, Hamdi cimrisine koymazEveeet bir diğer sürpriz de mini yarışmada 2 kişi ile birlikte yapmak olacak arkadaşlar. Yani iki kişi ortak olarak yarışılacak. Tabii ki duruma göre mini yarışmada tek yarışmacı olduğu da olacak
Bunu da yarın saat 21.00 sularında yapmayı düşünüyoruz Eğer yarın için müsaitseniz yeni formatın ilk yarışmacıları @serhatt ve @cehennet olacak
------
@Dosi
3 tane çok bileBari birkaç tane daha 500.000 koyun, Hamdi cimrisine koymaz
500 binin 2 katını bekleme @Cervantes yarışınca şu mini onun nerdeyse 2 katı2 kat fazla para acaksa olur @serhatt
Beni de sonradan etiket ettin :/Eveeet bir diğer sürpriz de mini yarışmada 2 kişi ile birlikte yapmak olacak arkadaşlar. Yani iki kişi ortak olarak yarışılacak. Tabii ki duruma göre mini yarışmada tek yarışmacı olduğu da olacak
------
@Dosi
Tabii bakacağik onlara500 binin 2 katını bekleme @Cervantes yarışınca şu mini onun nerdeyse 2 katı
Planlamayı daha yaparız. 11 kutu az. Onu çoğaltırız @xdragxx
@serhatt uygun olmazsa sana eşlik edecek yedek yarışmacı ayarlarız
Konudasın zaten diye etmedim baktım çooook önceden konudaymışsın500 binin 2 katını bekleme @Cervantes yarışınca şu mini onun nerdeyse 2 katı
------
Beni de sonradan etiket ettin :/
500 binin 2 katını bekleme @Cervantes yarışınca şu mini onun nerdeyse 2 katı
------
Beni de sonradan etiket ettin :/
Yine @xdragxx eksik anlatmış o büyük etkinlikte zaten tek yarışma hakkın var daha ama bu miniktende aynı uzunlukta olmaz tabiki. Fakat ikisinin ortasını yaparızMini etkinlik mi bu. Bende büyük etkinlik sandım.
Mini etkinlik diye belirttik amaMini etkinlik mi bu. Bende büyük etkinlik sandım.
Yine @xdragxx eksik anlatmış o büyük etkinlikte zaten tek yarışma hakkın var daha ama bu miniktende aynı uzunlukta olmaz tabiki. Fakat ikisinin ortasını yaparız