Tebrik ederim @cehennet nice bin mesajlara diyelimbu arada ben de 30 binler kulübüne girmişim ama konumuzu açan yok
![]()
Teşekkürler canım. Sana da selam veren borçlu çıkıyor. Hemen konunu acıyorum.
Tebrik ederim @cehennet nice bin mesajlara diyelimbu arada ben de 30 binler kulübüne girmişim ama konumuzu açan yok
![]()
Öylesine ortaya attım belki biri görür de açar diyeTeşekkürler canım. Sana da selam veren borçlu çıkıyor. Hemen konunu acıyorum.![]()
Öylesine ortaya attım belki biri görür de açar diye![]()
Olmuş olmuş güzel olmuşKonuları biraz inceledim. @Dosi 'nin konuyu kopyaladım ama seni kırmayıp açtım.pek konu açmayı bilmiyorum ama hallettim galiba![]()
Etiketlere elbet dönüş yaparım neden yapmiyim.Lakin ki etiketlere dönüş yapıyor olmak başkalarını sıvayıp onları övmek demek değildir...
Ben her konuda kendimi sıvamayı başarabilirim ama her konuda...
Başkalarını ise fazlasıyla nadir sıvarım... Bu da MEnes facts...
![]()
Olmuş olmuş güzel olmuşteşekkür ederim tekrardan
![]()
Biz seninle ne zaman kavga ettik hiç hatırlamıyorumHer konu sana geliyor zaten. Bravo en iyi sensin. Tebrikler. Aslan burcu falan mısın.
------
Rica ederim.
Aslında @serhatt 'ı hediye edecektim sana. Konuşmalarınız komik oluyor ama bilemedim şimdi tam tanışmıyoruz senle. İlk basta da kavga etmiştik. Emin olamadım![]()
Biz seninle ne zaman kavga ettik hiç hatırlamıyorum![]()
Sen ciddi misin 😱 normalde insanları kırmak gibi bir huyum yoktur ama şaşırdım şu an, hangi konuda olmuştu bu olayİlk başta. Bana olan sert tutumundan dolayı forumdan bile soğumuştum.![]()
Sen ciddi misin 😱 normalde insanları kırmak gibi bir huyum yoktur ama şaşırdım şu an, hangi konuda olmuştu bu olay![]()
Yok artık hiç benim söyleyeceğim şeyler değil onlarBilemiyorum. Yol al, uza falan demiştin. Kadınlara karşı saygısız biri olarak kodlamıştım seni
Fotoğraflar güzelmiş. Atiye'nin şarkı da güzel. Teşekkürler.![]()
Yok artık hiç benim söyleyeceğim şeyler değil onlarsen başkasıyla karıştırıyor olmayasın beni
![]()
Öyle bir şey söylediysem özür dilerim bu aradaNeyse unutalım o gereksiz konuşmaları.![]()
Öyle bir şey söylediysem özür dilerim bu aradabence de unutalım gitsin
![]()
Hurdacı değil eskiciRica ederim hurdacı.![]()
Ben zaten onun için bir hediyeyim, tekrar hediye etmene gerek yok.Her konu sana geliyor zaten. Bravo en iyi sensin. Tebrikler. Aslan burcu falan mısın.
------
Rica ederim.
Aslında @serhatt 'ı hediye edecektim sana. Konuşmalarınız komik oluyor ama bilemedim şimdi tam tanışmıyoruz senle. İlk basta da kavga etmiştik. Emin olamadım![]()
Ben zaten onun için bir hediyeyim, tekrar hediye etmene gerek yok.@eskici
Şov yapıyor be.Teşekkürler asoşum. Sayenizde.
Biraz ağırdan al. Adam bıkmış senden![]()