1.000. Mesajımı Yazdım. 1000'ler + 2000'ler Kulübündeyim🥂

Etiketlere elbet dönüş yaparım neden yapmiyim. :A Lakin ki etiketlere dönüş yapıyor olmak başkalarını sıvayıp onları övmek demek değildir... :A Ben her konuda kendimi sıvamayı başarabilirim ama her konuda... :A Başkalarını ise fazlasıyla nadir sıvarım... Bu da MEnes facts... :A

Her konu sana geliyor zaten. Bravo en iyi sensin. Tebrikler. Aslan burcu falan mısın.:A
------

Olmuş olmuş güzel olmuş :A teşekkür ederim tekrardan :A

Rica ederim.:Z
Aslında @serhatt 'ı hediye edecektim sana. Konuşmalarınız komik oluyor ama bilemedim şimdi tam tanışmıyoruz senle. İlk basta da kavga etmiştik. Emin olamadım:F

Her konu sana geliyor zaten. Bravo en iyi sensin. Tebrikler. Aslan burcu falan mısın.:A
------

Aslında @serhatt 'ı hediye edecektim sana. Konuşmalarınız komik oluyor ama bilemedim şimdi tam tanışmıyoruz senle. İlk basta da kavga etmiştik. Emin olamadım:F
Biz seninle ne zaman kavga ettik hiç hatırlamıyorum :A

• Güldürdün
Reactions: cehennet
tebrikler @cehennet başarıların daim olsun inşallah 🤗

9916681355314.jpg

TZvhB5Z.gif

giphy.gif

• Harika
Bilemiyorum. Yol al, uza falan demiştin. Kadınlara karşı saygısız biri olarak kodlamıştım seni:A

Fotoğraflar güzelmiş. Atiye'nin şarkı da güzel. Teşekkürler.:Z
Yok artık hiç benim söyleyeceğim şeyler değil onlar :A sen başkasıyla karıştırıyor olmayasın beni :A

• Güldürdün
------

Ben zaten onun için bir hediyeyim, tekrar hediye etmene gerek yok. :A @eskici

• Güldürdün
Reactions: eskici and cehennet