@Cervantes tebrikler.@serhatt yine bildi Kutusunda 500 TL vardı.
Teklif öncesi son 2 kutu...
@Cervantes tebrikler.@serhatt yine bildi Kutusunda 500 TL vardı.
Teklif öncesi son 2 kutu...
Bazıları 500.000 TL açınca seviniyor halaBiz bu konuda neler neler görmedik ki 100 kere format anlattım @xdragxx
Sen @Maskeli Fedai @12.Adam bu konuda uzamansınızBen yapar mıyım hiç öyle şeyler @Dosi hanım, @Cervantes bu akşam yüksek kazanacak.
Onlar ne derse tersini yapacağım bugün
Özel yarışmada tam tersi durumda olabilirOnlar ne derse tersini yapacağım bugün
O zaman buradaki cehennet'e kutusunda ne hissediyor sorabilirsinOnlar ne derse tersini yapacağım bugün
Oyununu paylaş onlara direkt, bir tur oynasınlar çözerler hemen.Biz bu konuda neler neler görmedik ki 100 kere format anlattım @xdragxx
Bak bu doğru ama insanlarımızın para kazanmasına da mani olmayız biz. @Maskeli Fedai @12.AdamSen @Maskeli Fedai @12.Adam bu konuda uzamansınız
Şansına bugün 12.adam ortalıklarda yok pek
@cehennet kutun hakkındaki hissiyatın nedir?O zaman buradaki cehennet'e kutusunda ne hissediyor sorabilirsin
@12.Adam ne şovlar yaptı bilemezsinOyununu paylaş onlara direkt, bir tur oynasınlar çözerler hemen.
Varmısın Yokmusun Oyunu Oyna
Varmısın yokmusun oyunu ile 26 kutu içerisinden birini seçip büyük ödülü kazanmaya çalışın. Kutulardaki küçük rakamları açarak varmısın yokmusun oyunu oyna.www.rekoroyun.com
Bak bu doğru ama insanlarımızın para kazanmasına da mani olmayız biz. @Maskeli Fedai @12.Adam
@cehennet kutlama konusu sarhoşu, bence şuan zayıf durumda
2 dakika önce konudaymış gelir mi acaba birazdan@cehennet kutun hakkındaki hissiyatın nedir?
Yüksek bence o.@cehennet kutun hakkındaki hissiyatın nedir?
1.000 veya 2.000 TL'nin kendi kutumda olduğunu düşünüyorum, onlar olmasa bile mavi çıkar. Gönül rahatlığı ile açabilirsin.@Emre Ozansoy ile devam edelim biz bence
Bence de onda yüksek var. O kesin yakar beniYüksek bence o.