Ozan buralarda yokİlk önce @bazinga 'nın kutusunu açalım. Bu zamana kadar kimseyi yakmadı. İnşallah beni de yakmaz.
Geçen yarışmada Ozan ilk defa kırmızı açmıştı yanlış hatırlamıyorsam
Ozan buralarda yokİlk önce @bazinga 'nın kutusunu açalım. Bu zamana kadar kimseyi yakmadı. İnşallah beni de yakmaz.
Kaçırdım o kısmı o zaman ben. Ama genelde mavi açıyor. Açalım son kararım.Ozan buralarda yok
Geçen yarışmada Ozan ilk defa kırmızı açmıştı yanlış hatırlamıyorsam
Normalde açsak pek üzmezdi bizi ama mini yarışmada 10.000 TL de büyük bir para maalesef.Kaçırdım o kısmı o zaman ben. Ama genelde mavi açıyor. Açalım son kararım.
Yazdım önerisi olan söyleyebilir mi diye ama kimse ses etmedi. Acun Bey acele ettiriyor @xdragxxBizden öneri almadan kutu seçimi olmuş bile umarım iyi bir paradır @Cervantes
Ben küçük hissediyorum ama karar senin.Yazdım önerisi olan söyleyebilir mi diye ama kimse ses etmedi. Acun Bey acele ettiriyor @xdragxx
Değerlisinbunu anlaman ne güzel bakın benim gibi bir yarışmacıyı kaybetmek istememiş @Cervantes @BARON男爵 @cehennet @Angelica @Doğan
Yalnız düşük para olsun diye öneri istedik. Sen yüksek para vardır demeye mi getirdin?Aman aman nereye geldim bir anda...
7 olsun.
Gerçekten çok ayıp, biz bu yarışmayı az izlemedik Dosi hanım... Hatta internette oyunu vardı, onu da az oynamadım.Yalnız düşük para olsun diye öneri istedik. Sen yüksek para vardır demeye mi getirdin?
Umarım yanıltmam.Son kararım değil. @serhatt genelde doğru tahmin yapıyor. O yüzden Serhat'ı açalım. Son kararım