1.000. Mesajımı Yazdım. 1000'ler + 2000'ler Kulübündeyim🥂

Yok o bana uymaz. Serhat'ı seçerlerse ona kalsın. Zaten @serhatt 'an sıkılan çok olur. :A
------

Oha onların hepsine hastayım ben sana bırakmam hele ki Sevinç olan Burak. :bhr:

Yapışma adama. Hür iradesiyle seçim yaptıracağim. Sen kesin Hamile yalanı uydurursun elde etmek için.:A
------

Ne düşünüyosun @cehennet :A Serhat sana posta koydu :A

Haklı. O baya eskimiş eskilerden:A
------

Serhat : Senden hamileyim demişti sanırım :F@serhatt doğru hatırlıyorum değil mi :A

Evet. Ucuz numaraların adresi Serhat:A

Yok o bana uymaz. Serhat'ı seçerlerse ona kalsın. Zaten @serhatt 'an sıkılan çok olur. :A
------

Yapışma adama. Hür iradesiyle seçim yaptıracağim. Sen kesin Hamile yalanı uydurursun elde etmek için.:A
------

------

Kuma son seçimin başka çaren yok

Ben hamileyim denilince aklıma türk dizilerinin o sahneleri geliyor :A

@serhatt bu sefer de @cehennet sana posta koymaya başladı :O

Tebrikler @cehennet .Daha nice güzel geçirdiğin zamanları ve başarılarını kutlamak üzere forumda. :Z Enerjinle her daim yüzümüzü güldürüyorsun. Seninle uğraşmakta ayrı bir keyif veriyor. :A

• Harika
Reactions: cehennet
Tebrikler @cehennet .Daha nice güzel geçirdiğin zamanları ve başarılarını kutlamak üzere forumda. :Z Enerjinle her daim yüzümüzü güldürüyorsun. Seninle uğraşmakta ayrı bir keyif veriyor. :A

Teşekkürler. Seninle uğraşmak benim içinde çok eğlenceli oluyor. VMYM konusunda eğlencemize devam edelim. Arada ciddiye aliyorsun gibi hissediyorum ama gülüp geçiyormuşsun iyi bari.:A

------

------

------

Sen belanı arıyorsun galiba?? Millet benimle olmak için üstüne para verecek neredeyse o derece eğlenceli buluyorlar beni çatla. :A

Adam direkt beni seçeceği için öyle şeylere gerek kalmaz. :A

Aksine en kaliteli entrikalar, oyunlar bende. :A
------

Kuma son seçimin başka çaren yok

Ben hamileyim denilince aklıma türk dizilerinin o sahneleri geliyor :A

@serhatt bu sefer de @cehennet sana posta koymaya başladı :O
Yediririm o lafları ben. :A

Teşekkürler. Seninle uğraşmak benim içinde çok eğlenceli oluyor. VMYM konusunda eğlencemize devam edelim. Arada ciddiye aliyorsun gibi hissediyorum ama gülüp geçiyormuşsun iyi bari.:A
Aynen öyle gülüp geçiyorum .:A Eğlencesine takılıyoruz işte. Sonuna kadar devam seninle uğraşmaya. :Z @EmreCan

Sen belanı arıyorsun galiba?? Millet benimle olmak için üstüne para verecek neredeyse o derece eğlenceli buluyorlar beni çatla. :A

Adam direkt beni seçeceği için öyle şeylere gerek kalmaz. :A

Aksine en kaliteli entrikalar, oyunlar bende. :A
------

Yediririm o lafları ben. :A

Uzakta değilsin. Saçını yolmaya gelebilirim her an.:A